Attitude Baits Paragon HPT 7,11fot i gruppen Fiskespön / Spinnspön hos Örebro Fiske & Outdoor AB (26254)
Attitude Baits Paragon HPT 7,11fot

Attitude Baits Paragon HPT 7,11fot

3499 kr
Vårt egna riktigt trevliga downsize-spö till gäddfisket! Mer information
Artnr: 26254
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Attitude Baits Paragon HPT 7,11fot - XH -85g
  Attitude Baits Paragon HPT 7,11fot - XH -85g
  1999 kr
 • Produktinformation
  • Attitude Baits Paragon HPT är en serie fiskespön vi har tagit fram tillsammans med American Tackle till gäddfisket. Vi är otroligt nöjda med hur dessa spön blev designmässigt och i prestanda, de passar vårt fiske perfekt!

   Den här modellen har en längd på 7’11” vilket gör det till en väldigt bra längd till spinnfisket med gummibeten, tailar m.m. enligt vårt tycke. Kastvikten är upp till 85g men vi tycker att man enkelt kan kasta beten på uppåt 110-120g med detta spö då det är klassat enligt amerikansk standard. Vi skulle kalla detta spö perfekt till lite downsize-fisket och du kastar beten som Pig Shad Jr och McRubber Jr utan problem! Utrusta detta spö med en lite mindre multirulle som exempelvis Daiwa Tatula och en flätlina på 0,23-0,28mm så har du ett riktigt trevligt kit som kastar som en demon.

   Attitude Baits Paragon HPT har en High Performance-klinga som är en av de absolut finaste klingorna på marknaden! Det är en 40T-grafitklinga med låg vikt och en fantastiskt trevlig aktion i spöt för ett roligare fiske. På klingan sitter det monterat slimmade spöringar i Titanium som är små och nätta för att fånga upp linan bättre.

   Handataget på Atttitude Baits Paragon HPT är ett split grip-handtag i kork som ger ett riktigt behagligt grepp. Rullfästet är ett rejält trigger-handtag med fantastisk ergonomi och nere vid split grip-delen finner du en ögla för att fästa betet i vid transport. Med varje Attitude Baits Paragon-spö så medföljer det en snygg och rejäl svart spösocka för att skydda ditt spö vid transport. Detta är ett spinnpö till gäddfisket som du inte kan bli missnöjd med!

   Egenskaper:

   • Extra Heavy-Fast Action
   • Längd: 241cm (7'11”)
   • Kastvikt: 28 – 85g (men kan kasta mer än så)
   • Odelat
   • Medföljer svart spösocka
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Attitude Braid
  Attitude Braid är vår egna flätlina tillverkad i samarbete med CWC. UV-beständig, superstark och t...
  399 kr 419 kr
  Sampoo Fjäderringar
  Dessa fjäderringar är lindade 3 varv istället för 2 vilket gör de avsevärt mycket starkare än trad...
  29 kr 39 kr

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro