77
Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot i gruppen Fiskespön / Spinnspön hos Örebro Fiske & Outdoor AB (25196)
Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot
Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot
Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot
Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot

Attitude Baits Paragon HPT 7,6fot

3499 kr
Vårt egna spinnspö till Downsize-fisket efter gädda med High Performance-klinga och Titanium-ringar Mer information
Artnr: 25196
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Attitude Baits Paragon HPT är en serie fiskespön vi har tagit fram tillsammans med American Tackle till gäddfisket. Vi är otroligt nöjda med hur dessa spön blev designmässigt och i prestanda, de passar vårt fiske perfekt!

   Den här modellen har en längd på 7’6” vilket gör det till en väldigt bra längd till spinnfisket med gummibeten, tailar m.m. enligt vårt tycke. Kastvikten är upp till 85g men vi tycker att man enkelt kan kasta beten på uppåt 110-120g med detta spö då det är klassat enligt amerikask standard. Vi skulle kalal detta spö perfekt till lite downsize-beten och du kastar beten som Pig Shad Jr och McRubber Jr utan problem! Utrusta detta spö med en lite mindre multirulle som exempelvis Daiwa Tatula och en flätlina på 0,23-0,28mm så har du ett riktigt trevligt kit som kastar som en demon.

   Attitude Baits Paragon HPT har en High Performance-klinga som är en av de absolut finaste klingorna på marknaden! Det är en 40T-grafitklinga med låg vikt och en fantastiskt trevlig aktion i spöt för ett roligare fiske. På klingan sitter det monterat Microwave-ringar i Titanium som är små och nätta för att fånga upp linan bättre. Det Microwave-ringarna gör är att leda linan rakare längst spöt och ger dig ännu bättre kastegenskaper.

   Handataget på Atttitude Baits Paragon HPT är ett split grip-handtag i kork som ger ett riktigt behagligt grepp. Rullfästet är ett rejält trigger-handtag med fantastisk ergonomi och nere vid split grip-delen finner du en ögla för att fästa betet i vid transport. Med varje Attitude Baits Paragon-spö så medföljer det en snygg och rejäl svart spösocka för att skydda ditt spö vid transport. Detta är ett spinnpö till gäddfisket som du inte kan bli missnöjd med!

   Egenskaper:

   • Extra Heavy-Fast Action
   • Längd: 228cm (7'6”)
   • Kastvikt: 28 – 85g (men kan kasta mer än så)
   • Odelat
   • Medföljer svart spösocka
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Sampoo Fjäderringar
  Dessa fjäderringar är lindade 3 varv istället för 2 vilket gör de avsevärt mycket starkare än trad...
  29 kr 39 kr
  Attitude Braid
  Attitude Braid är vår egna flätlina tillverkad i samarbete med CWC. UV-beständig, superstark och t...
  399 kr 419 kr

  Andra köpte även

  Darts Trippellekande
  Darts Trippellekande används främst vid bombardafiske eller annat riktigt krävande ...
  25 kr 35 kr
  BKK Fangs BT621 UVO
  BKK Fangs 21-UVO är en trekrok från BKK som är framtagen för insjöfiske, ...
  fr. 79 kr fr. 119 kr
  BFT Boxer
  BFT Boxer är ett litet Swimbait med en stor svans som fladdrar och sveper väldigt fö...
  29 kr 49 kr
  Mustad Wirelås Enkel
  Mustad Wirelås är tillverkade i svart mässing som klämmer åt ordentligt utan att skada wiren.
  29 kr 39 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro