Attraqua Plus Røye i gruppen Övrigt / Vinterfiske / Ismetetillbehör hos Örebro Fiske & Outdoor AB (23835)
Attraqua Plus Røye

Attraqua Plus Røye

149 kr
159 kr
Superbetet för röding som blivit otroligt populärt på kort tid! Mer information
Artnr: 23835
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Attraqua Röding är ett nytt, väldigt effektivt bete som är framtaget främst för rödingfisket både på vintern och sommaren.
   Det här är ett bete som snabbt blivit en storfavorit i Villingsberg och det har visat sig gång på gån vara skillnaden mellan succé och fiasko.

   Attraqua Röding är en produkt som vår gode vän Sturla har varit med och tagit fram. Han är expert på näringsinnehåll och attraktorer så att han har ett finger med i framtagningen av Attraqua garanterar att det fungerar!

   Attraqua röding är väldigt lätt att använda, bryt eller klipp av en bit som du sätter på kroken. Doften och färgen lockar fisk från långt håll och tillsammans med en blinkpirk så har du den troligtvis effektivaste isfiskecombon för röding! Men självklart fungerar det lika bra resten av året, både på mete och en bit på kroken vid spinnfiske.

   Attraqua röding fångar även både regnbåge och öring så håll hårt i spöt för det kommer hugga, ofta!


   • Superbete för röding
   • Perfekt både från is och på öppet vatten
   • Tillverkas i Norge
   • Väldigt mycket per förpackning

    

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Attraqua Fiskbete
  Mycket effektivt doftbete med Attraqua vetenskapliga testade doft.
  219 kr 229 kr
  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro