Attraqua Spice Regnbue Ørret i gruppen Övrigt / Vinterfiske / Ismetetillbehör hos Örebro Fiske & Outdoor AB (26252)
Attraqua Spice Regnbue Ørret

Attraqua Spice Regnbue Ørret

219 kr
229 kr
Grymt effektivt pulver för att krydda dina beten med! Mer information
Artnr: 26252
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Attraqua Spice är Attraquas populära bete i pulverform. Det här är ett pulver som fäster bra mot alla fuktiga ytor och kan därför användas på en mängd olika beten. Använd Attraqua Spice för att ”krydda” ditt bete du har på kroken under såväl pimpelfisket som metet. Du kan även givetvis doppa betet direkt i burken.

   Attraqua Spice är ett mycket effektivt doftmedel med Attraquas vetenskapligt testade doft. Attraquas dofter och produkter har blivit otroligt populära på kort tid här i Örebro och många av våra kunder kan vittna om att dessa smaker fångar otroligt mycket fisk! Allt från regnbåge, öring till röding givetvis. Tetsa denna produkt när du ska ut på en Put & Take sjö, du kommer inte bli besviken!

   Egenskaper:

   • Doftmedel i pulverform
   • Hållbarhet ca 12 månader enligt leverantör
   • Tillverkat i Norge

    

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Attrqua Plus-Röding
  Superbetet för röding som blivit otroligt populärt på kort tid!
  149 kr 159 kr
  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro