Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö i gruppen Flugfiske / Flugspön / Tvåhands hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Beulah G2 Trout Spey)
Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö
Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö
Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö
Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö

Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö

Beulah’s G2 Platinum Trout Spey spön är är ett perfekt flugspö för flugfisket efter öring, harr och regnbåge i rinnande vatten med allt från små nymfer och våtflugor till större streamers.

Mer information
Artnr: Beulah G2 Trout Spey
Modell: 
Antal: 
 • Varianter
 • Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö # 3 12'
  Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö # 3 12'
  9799 kr
  Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö #4 12'
  Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö #4 12'
  9799 kr
  Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö #5 12'
  Beulah G2 Platinum Trout Spey Flugspö #5 12'
  9799 kr
 • Produktinformation
  • Beulah’s G2 Platinum Trout Spey spön är är ett perfekt flugspö för flugfisket efter öring, harr och regnbåge i rinnande vatten med allt från små nymfer och våtflugor till större streamers.

   Beulah’s G2 Platinum Trout Spey är flugspön av riktigt hög kvalité som är gjorda för att jobba ner genom hela klingan, allt för att fisket ska bli trevligt och lätt oavsett om du är nybörjare eller riktigt duktig och har många års erfarenhet.

   G2 Platinum Trout Spey är gjorda med Grafen vilket ger flugspön som är mycket lätta men som ändå har rejält med styrka och med snabb återhämtning i toppen. Detta i kombination med den djupare aktionen ger spön som har otroligt mycket känsla både när man kastar och när man drillar fisk. 

   Beulah tog fram sitt första Trout Spey flugspö redan 2005 och har sedan dess jobbat hårt för att vidareutveckla och förbättra sina spö för just detta fiske.

   Beulah G2 Platinum Trout Spey spöna är byggda med Grafen, linförarringar i titan med keramiska inlägg, spöringar från Snake, korkhandtag av AAAA-kvalité, mörkblå snygg klinga i färgen Black Iris och rullfäste med träinlägg och putsad aluminium.

   Detta är spön som är gjorda för att kunna kasta både Scandi och Skagit linor. 
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Beulah G2 Platinum Switch Flugspö
  G2 Platinum Switch är gjorda med Grafen vilket ger flugspön som är mycket lätt...
  fr. 8299 kr
  Beulah G2 Platinum Spey Tvåhandsflugspö
  Beulah G2 Platinum Spey täcker upp för allt från fisket efter vandrande storör...
  fr. 9899 kr

  Andra köpte även

  66
  BFT Bandit Shad
  Ett stekhett gummibete från BFT nu till ett kanonpris!
  39 kr 115 kr
  Z-man Finesse TRD 2.75''
  En av marknadens hetaste jiggar till NED Fisket.
  69 kr 79 kr
  OGP Snurrebassen No.2 Bred 14 Gr
  Snurrebassen flyger exakt som en projektil i luften.
  109 kr 119 kr
  OGP Snurrebassen No.6 22 Gr
  Genom att göra ett vanligt spinnstopp så kommer snurrebassen att fortsätta rotera r...
  109 kr 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro