CC Moore Elite Popup Range Golden Spice i gruppen Mete & Karpfiske / Beten / Popups & Hookbaits hos Örebro Fiske & Outdoor AB (22962)
CC Moore Elite Popup Range Golden Spice

CC Moore Elite Popup Range Golden Spice

109 kr
Golden Spice är en härlig smak, en balandning av olika kryddor som vi alla känner igen från olika boilie recept. Med sin härliga kryddiga doft och guldfärg blir den en fiskmagnet av rang. Mer information
Artnr: 22962
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • CC Moore Elite Popup Range Golden Spice - 14 mm
  CC Moore Elite Popup Range Golden Spice - 14 mm
  99 kr
 • Produktinformation

  • CC Moore har en helt ny range med popups av absolut högsta kvalité. CC Moore har alltid varit kända för att deras popups är perfekt runda och att hålla absolut högsta kvalité.

   Deras team har jobbat hårt för att deras nya Elite range ska vara det absolut bästa alternativet på markanden av popups och man kan lugnt säga att de har lyckats dessa popups är verklig perfektion!

   Dessa popups är extremt tuffa och håller i minst 24 timmar, men läcker ändå ut flavour och aromer i vattnet helt perfekt. 


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  CC Moore Live System Shelf-Life
  Väldigt bra allroundbete som fångar fisk året runt.
  549 kr 599 kr
  CC Moore Slicking Booster Liquid 250ml
  En riktigt oljig booster liquid som fungerar perfekt med Oily bag mixen.
  129 kr 179 kr

  Andra köpte även

  66
  BFT Bandit Shad
  Ett stekhett gummibete från BFT nu till ett kanonpris!
  39 kr 115 kr
  OGP Snurrebassen No.6 22 Gr
  Genom att göra ett vanligt spinnstopp så kommer snurrebassen att fortsätta rotera r...
  109 kr 119 kr
  Z-man Finesse TRD 2.75''
  En av marknadens hetaste jiggar till NED Fisket.
  69 kr 79 kr
  OGP Snurrebassen No.2 Bred 14 Gr
  Snurrebassen flyger exakt som en projektil i luften.
  109 kr 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro