CC Moore Hellraiser Peppermint Berry Booster Liquid i gruppen Mete & Karpfiske / Beten / Liquids, Dip, Booster Spray hos Örebro Fiske & Outdoor AB (21609)
CC Moore Hellraiser Peppermint Berry Booster Liquid

CC Moore Hellraiser Peppermint Berry Booster Liquid

129 kr
149 kr
En frisk doft som karparna aldrig varit med om förut. Instant Success!! Mer information
Artnr: 21609
 • Varianter
 • Produktinformation
  • CC Moore Hellraiser Peppermint Berry booster liquid innehåller exakt samma kombination av liquids som används i framställningen av Peppermint Berry krokbetet.

   Hellraiser Peppermint Berry Booster Liquid är extremet kraftfull så du bara behöver använda lite för att ge dina beten en extra boost. Det är möjligt tack vare att Peppermint Berry Booster Liquid inte innehåller något onödigt, bara för utfyllnad utan allt i den har ett syfte.

   Hellraiser Peppermint Berry fångar fisk oavsett vattentemperatur och är garanterat något ni inte stött på förut.
   Den friska pepparmintsdoften ger en fräsch doft samtidigt som den fruktiga nyansen kommer smygande. Det har visat sig vara något som fisken inte kan motstå och den har redan fångat otaliga drömfiskar runt om i Europa.

   50ml per flaska

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Se fler varor

  CC Moore Slicking Booster Liquid 250ml
  En riktigt oljig booster liquid som fungerar perfekt med Oily bag mixen.
  129 kr 179 kr
  CC Moore Milk N Nut Crush 1kg
  En fantastisk mix med krossade nötter
  99 kr 119 kr

  Andra köpte även

  66
  BFT Bandit Shad
  Ett stekhett gummibete från BFT nu till ett kanonpris!
  39 kr 115 kr
  OGP Snurrebassen No.6 22 Gr
  Genom att göra ett vanligt spinnstopp så kommer snurrebassen att fortsätta rotera r...
  109 kr 119 kr
  Z-man Finesse TRD 2.75''
  En av marknadens hetaste jiggar till NED Fisket.
  69 kr 79 kr
  OGP Snurrebassen No.2 Bred 14 Gr
  Snurrebassen flyger exakt som en projektil i luften.
  109 kr 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro