Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Barnfiskeset

Barnfiskeset är ett perfekt alternativ för små barn som ska börja fiska men inte vill börja med metspö eller för de som vill utvecklas från att ha börjat med ett metspö. Barnfiskeset är korta, tåliga spön med rullar som är väldigt enkla att använda just för att barnen ska komma igång och fånga fisk för att sen bygga upp tålamod och gå över till längre spön och mer avancerade rullar.

ABU Ike Dude haspel combo 6
ABU Ike Dude haspel combo 6 - Med inspiration från Mike Iaconelli är Ike Dude det perfek...
399 kr 599 kr
ABU Ike Dude spinn combo 5,6 fot
ABU Ike Dude spinn combo 5,6 fot - Med inspiration från Mike Iaconelli är Ike Dude det p...
399 kr 599 kr
Daiwa Phantom PMC
Ett snyggt och stabilt inkapslat fiskeset från Daiwa, perfekt för nybörjaren!
585 kr 649 kr
44
Kinetic HellCat CL 6' M 8-30g 2sec - Grön
Kinetic HellCat CL Inkapslad Combo är en lättanvänd combo för fiske med inkaps...
499 kr 899 kr
44
Kinetic HellCat CL 6' M 8-30g 2sec - Rosa
Kinetic HellCat CL Inkapslad Combo är en lättanvänd combo för fiske med inkaps...
499 kr 899 kr
44
Kinetic RamaSjang CC Blå 7´M 8-30g 2delat Haspelset
Med Kinetic RamaSjang CC Combo Blå så kommer ditt barn att tycka fiske är kul, vad ...
499 kr 899 kr
44
Kinetic RamaSjang CC Pink 7´M 8-30g 2delat Haspelset
Med Kinetic RamaSjang CC Combo Pink så kommer ditt barn att tycka fiske är kul, vad ...
499 kr 899 kr
Barnfiskeset kostar inte så mycket pengar eftersom man inte vet om barnen fastnar i fiskets underbara värld eller inte. Det finns lite olika barnfiskeset att välja på ute på marknaden och vi säljer absolut flest set från Abu Garcia och Shakespear. Det finns spön med lite olika längd, design och egenskaper så vi har spön för såväl unda killar som tjejer. Det finns även lite roliga finesser på vissa barnfiskeset som exempelvis att de lyser när man trycker på knappen.

Ett barnfiskeset består av ett kort lättkastat spö med en inkapslad rulle som är otroligt lätt att använda. En inkapslad rulle är det de flesta börjat fiska med, det är ytterst lite krångel och trassel med en sådan rulle och den är väldigt lätt att använda. På denna rulle så finns det påspolad nylonlina för att enkelt kunna sätta igång med fisket.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro