Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flugfiskeset

Flugfiske är något som vi brinner för på Sporting, vi har ett av Sveriges största sortiment på allt ifrån spön till bindmaterial och färdig flugor. Vi har många kunder som är flugfiskare och vill givetvis erbjuda er det bästa inom detta fiske. Hos oss hittar du spö och rullar från märken som Vision, Scott, Hardy, Guideline med flera.

 GREYS GRC LIGHT COMBO KIT # 5 - 9 FT
Spö, rulle, lina och spötub ingår
1699 kr 1999 kr
GREYS GRC LIGHT COMBO KIT # 6 - 9 FT
Spö, rulle, lina och spötub ingår
1699 kr 1999 kr
GREYS GRC POWER COMBO 9'6" #7
Spö, rulle, lina och spötub ingår
2499 kr 2999 kr
GREYS GRC PREDATOR COMBO 9´ #9
Spö, rulle, lina och spötub ingår
2999 kr 3499 kr

Vid alla typer av fisken tycker vi att det är viktigt att ha bra utrustning, därför har vi plockat ihop flugfiskeset som passar alla men som är av bra komponenter. Vi har flugfiskecombos för allt från fjällfiske, gäddfiske ända upp till tvåhandsfiske efter lax. flugfiskeset har vi i alla tänkbara klasser i många olika prisklasser för att passa dig, ditt fiske och din budget.

Hos oss hittar du flugfiskeset som passar fisket i de norrländska älvarna, mörrumsån och flugfisket längst kusten. Vi har set för havsöring, gädda, lax och även lätta combos för regnbågsfiske och smygfiske längst mindre åar. Flugfisket har blivit otroligt brett och du kan fiska efter i princip alla våra Svenska arter med ett flugspö numera. Är det något speciellt set du söker som du inte hittar här så tveka inte att fråga oss, vi löser ett set som passar just dig!

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro