Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Havsfiskeset

Havsfisket har blivit en riktig trend som är här för att stanna. Det är många av våra kunder i butiken och även av oss i personalen som reser årligen till nord-Norge i jakten på hälleflundra och stor torsk. Det är ett otroligt spännande fiske som inte liknar något vi har här i Sverige. Det bästa havsfisket vi har här i Sverige hittar du på västkusten och även till det fisket kan du hitta set hos oss.

Till havsfisket är det ytterst viktigt att ha med sig rätt utrustning, smäller det på en hälleflundra på över 50kg så vill du ha en chans att landa denna drömfisk! Vi på Sporting har därför plockat ihop olika havsfiskeset som passar olika typer av havsfisken och i flera prisklasser. Vi har ett havsfiskeset både för dig som bara ska iväg enstaka gånger och vill ha något att lita på men vi har även avancerad utrustning för dig som vill ha det absolut bästa. Vi har allt från lätta spö till rejäla, styva spön som ska klara av de största fiskarna där ute i havet.

Havsfiskeset är något vi säljer mycket av i butiken och har du inte testat på havsfisket är det något du verkligen bör göra!

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro