Fisknät McKenzie i gruppen Flugfiske / Flugfiskehåvar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (21964)
Fisknät McKenzie

Fisknät McKenzie

1499 kr
1499 kr
Denna håv är ett riktigt hantverk gjort med gummerat nät och byggd av det finaste trät Mer information
Artnr: 21964
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Fisknat McKenzie


   Fisknat McKenzie är en mycket fin håv till flugfisket. Den här håven är handbyggd i USA vilket försäkrar om att varje håv är av högsta kvalit och dessutom blir varje håv unik. Det är Bob Nelson som äger och driver Fisknat i Tacoma, USA och han väljer ut det bästa virket till vardera håv så de kan skilja lite mellan håvarna men alla är otroligt snygga.


   Fisknat McKenzie kommer med ett gummerat när i en transparent ghost-färg som atchar det handgjorda trä-handtaget otroligt bra. Eftersom nätet är gummerat så ser det till att du sliter så lite som möjligt på fisken och dess slemskikt.


   Fisknat McKenzie är 56 x 38cm vilke tgör det till en liten och lätt håv. I botten av handtaget finns det en klämma som används för att fästa håven påtill exempel västar eller väskor. Det här är en väldigt fin håv och varje håv är ett hantverk i sig. Flugfiskar du mycket och vill ha en snygg och stark håv är Fisknat McKenzie en håv för dig.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Se fler varor

  Fisknät Methow
  Den här håven är handbyggd i USA av trä i högsta kvalit och med ett super...
  1499 kr 1499 kr
  Fisknät San Juan
  Denna handgjorda håv har en riktigt snygg look och ett superstarkt gummerat nät för...
  1499 kr 1499 kr
  Fisknät Stream
  En flugfiskehåv som är handgjord i USA av de finaste materialen för att förs&#...
  1499 kr 1499 kr

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro