Fisknät San Juan i gruppen Tillbehör & Verktyg / Håvar / Flughåvar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (21965)
Fisknät San Juan

Fisknät San Juan

1499 kr
1499 kr
Denna handgjorda håv har en riktigt snygg look och ett superstarkt gummerat nät för att skona fisken Mer information
Artnr: 21965
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Fisknat San Juan


   Fisknat San Juan är ett riktigt hantverk, den här håven är handgjord i USA av företaget Fisknat. Det är Bob Nelson som äger och driver Fisknat och han ser till att varje håv byggs av det bästa trät och av finaste material för att varje håv ska bli unik och av högsta kvalit. Färgen på handtagen kan variera mellan håvarna då de byter träslag efter vad som är det bästa för dagen.


   Fisknat San Juan är utrustad med ett gummerat nät. Nätet har en transparent ghost-färg som matchar otroligt bra med det handgjorda trä-handtaget. Med gummerat nät ser du till att skona fisken så gott det går och inte slita på dess slemskikt för mycket.


   Fisknat San Juan är en lite större håv en de andra vi har från Fisknat och den har ett mått på ca 46 x 69cm. Det här är en väldigt fin håv som passar dig som flugfiskar mycke toch vill ha en håv av bästa kvalit. I botten av handtaget finns en klämma som används för att fästa håven på til exempel väskor och västar. Låt Fisknat hjälpa dig att landa din drömfisk!

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Andra köpte även

  SvartZonker McHybrid 20cm, 100g Gäddfemman Custom
  Nu är den här McHybrid i Gäddfemman 2021 färger
  199 kr 219 kr
  Korda Wide Gape X
  Korda Wide Gape X är en tuffare och grövre version av den populära Wide Gape.
  69 kr 79 kr
  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  The Pig Shad JR 20cm 1-pack
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  60 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro