Visa filter Dölj filter
välj varumärke
Välj Kategori
Filtrera på pris

Flugfiskeset

Flugfisket är något som vi brinner för på Sporting, vi har ett brett sortiment och mycket kunskap om detta och vill därför erbjuda er kunder det allra bästa. Här har vi färdiga set och flugfiskeset som vi i personalen själva byggt ihop för ett lyckat fiske. Oavsett vad du ska flugfiska efter så finner du ett flugfiskeset här! Att köpa ett färdigt set är ett smidigt sätt att få en komplett utrustning som är bra matchad mellan spö, rulle och lina och bara åka ut och fiska.
 GREYS GRC LIGHT COMBO KIT # 5 - 9 FT
Spö, rulle, lina och spötub ingår
1699 kr 1999 kr
GREYS GRC LIGHT COMBO KIT # 6 - 9 FT
Spö, rulle, lina och spötub ingår
1699 kr 1999 kr
GREYS GRC POWER COMBO 9'6" #7
Spö, rulle, lina och spötub ingår
2499 kr 2999 kr
GREYS GRC PREDATOR COMBO 9´ #9
Spö, rulle, lina och spötub ingår
2999 kr 3499 kr
Vision  Fisu 2 Outfit
Fisu 2 kit är nyligen utvecklade medelstora/snabba actionspön De är redo att fiskas...
2195 kr 2395 kr
Vision Abborre Outfit
Testa den senaste trenden inom flugfiskevärlden! Abborfiske med fluga är riktigt skoj oc...
2695 kr 2995 kr
Vision Junior
Vision Junior är ett flugfiskeset framtaget för yngre talanger. Det kortare spöt g&...
1999 kr 2395 kr
Vision Silver Hafsöringsset
Nya Vision Silver flugfiskeset är utvecklat framförallt för havsöringsfisket, ...
2695 kr 2995 kr
Vision Solina Outfit
Detta flugfiskeset håller en kvalitét som inte tidigare skådats i detta prissegment...
2995 kr 3295 kr
Waterworks Lamson Center Axis Rod/Reel
Otroligt fin ny design med rullen mer centrerad mot klingan för en fantastisk känsla
8999 kr
Hos oss på Sporting så finner du en mängd flugfiskeset till abborre och gädda. Det här är något som blivit väldigt populärt de senaste åren tack vare all filmatisering som i till exempel Fly VS Jerk och perch Pro. Flugfiske efter gädda och abborre är fantastiskt kul och något vi själva tycker mycket om, därför har vi ett antal olika combos ihopbyggda i passande klasser för dessa fisken.

Flugfisket efter havsöring på kusten är något som är väldigt populärt och någonting vi har många kunder som sysslar med. Här finner du färdiga set för detta fiske för att snabbt och enkelt komma igång med schyssta grejor. Här finns det en bra variation av olika klasser och spölängder men en sak är gemensamt, varje set har en matchande lina, rulle och spö vilket ger setet pålitliga kastegenskaper.

Flugfisket efter lax är otroligt spännande, särskilt med tvåhandsspö. Vi lagerför flera olika tvåhandsflugfiskeset i flera olika klasser och utföranden, både vanliga och switch-set.

Det flugfiskeset vi säljer absolut mest av är set gjorda för fisket efter harr, öring, regnbåge och röding. Här finns en hel uppsjö olika alternativ och klasser från en mängd olika märken. Vi säljer mycket Vision, Guideline, Redington, Sage, Scott, Waterworks Lamson, Loop och mycket mer här på Sporting. Här under Flugfiskeset så finner du det fiskeset som passar dig och ditt flugfiske!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro