Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flugor

Flugor är någonting vi har otroligt mycket av på Sporting. I butiken har vi en riktigt fet flugbar för att rymma vårt breda sortiment. Vi på Sporting gillar mycket handgjort och lokalt och därför så lagerför vi mestadels handbundna flugor. Hos oss finner du bara flugor av högsta kvalit och vi kan lova att du finner en fluga som passar dig!
Flugask - Jannes fjällfavoriter
En komplett flugask för fjällvärlden. Janne som jobbar i butiken har flera års erfarenhet av guidn...
599 kr 599 kr
Flugask - Put & Take 1
En ask med 20st av våra absoluta favoriter för fiske efter regnbåge & öring i de lokala vattnena
449 kr 599 kr
Flugask - Put & Take 2
Put & Take 2 är designad för regnbåge och större öring. Flugorna fungerar lika bra i sjöar efter r...
449 kr 599 kr
Här på Sporting så har vi mycket av det mesta, det gäller även flugor i alla dess former. Vi har ett brett sortiment med allt från nympher, torrflugor och laxflugor till stora gäddflugor. Oavsett vad du ska fiska efter så har vi en fluga för dig. Det vi säljer absolut mest utav är flugor till fisket efter harr, öring, regnbåge och röding. Till dessa fisken har vi mycket olika flugor, det finns nympher i alla dess former och storlekar. VI har givetvis även mängder av olika torrflugor.

Till laxfisket så har vi massor med laxflugor. De flesta laxflugorna är handbundna av våra kompisar och är givetvis bundna på marknadens starkaste krokar.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro