Guideline Stoked FlugfiskeSet i gruppen Flugfiske / Flugfiskeset / Öring-Harr-Röding-Regnbågeset hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Guideline-Stoked-Combo)
Guideline Stoked FlugfiskeSet

Guideline Stoked FlugfiskeSet

3047 kr
Guidelines Stoked flugspö som är en serie med spänstiga och lättkastade Medium-Fast flugspön ihopp med Airframe Graphite rulle och Greys Platinium Fluglina. Mer information
Artnr: Guideline-Stoked-Combo
Typ: 
Antal: 
 • Varianter
 • Guideline Stoked FlugfiskeSet 8,6 fot klass 4
  Guideline Stoked FlugfiskeSet 8,6 fot klass 4
  2299 kr
  Guideline Stoked FlugfiskeSet 9 fot klass 5
  Guideline Stoked FlugfiskeSet 9 fot klass 5
  2299 kr
  Guideline Stoked FlugfiskeSet 9 fot klass 6
  Guideline Stoked FlugfiskeSet 9 fot klass 6
  2299 kr
 • Produktinformation
  • Guideline Stoked Flugspö 

   Spöna är tillverkade med ny produktionsteknologi, som förutom att resultera i framstående flugspön tar stora miljöhänsyn vid valet av komponenter samt i produktionsprocessen.
   Stoked har det senaste inom material- och produktionsteknik. Det har gjort det möjligt för oss att erbjuda flugspön av en kvalitet och prestanda som tidigare inte setts i detta prissegment! När utvecklingsfasen var över blev Guideline så imponerade att dom helt enkelt valde att kalla dem vad vi kände - Stoked. Ett extra plus är att Stoked-serien också har många av de mer miljövänliga komponenterna som finns i Elevation-serien.
   Jämfört med Elevation har Stoked något lägre grafitmodulus - 24T / 30T / 36T mot 36T / 40T.
   I praktiken betyder detta att Stoked är lättare att kasta och mer förlåtande mot kastfel. Ändå är de lätta och responsiva spön med en aktion och känsla som är förknippad med mycket dyrare flugspön. Aktionen är medium-fast med en känslig och stabil topp. Böjkurvan är progressiv vilket ger dig god kontakt med hela klingan vid alla typer av kast.
   Klingan är transparent olivengrön metallic. Nya, diskreta full wells korkhandtag utan inlägg av gummikork. Dette reducerar bruket av epoxy i handtagem. Alla modeller har fighting butt bortsett från spöna i klass #4 och #5. Metallkomponenterna i rullfästet är "clear anodized" vilket betyder att de har en ytbehandling utan tillsatta färg, bly eller krom och som är det minst giftiga sättet att göra det på. På alla lindningar har guideline applicerat ett bio-basert epoxylim med en mycket låg koncentration av skadliga kemikalier. Testat och godkänt som en produkt med lågt miljöavtryck. Detta ger bättre arbetsförhållanden för de som monterar spöna och reducerar risken för hälsorisker till ett minimum. Spöna har hardcrome ringar. Spöfodralet och tubens yttertyg är tillverkat av återvunnen polyester som leveraras av REPREVE™.
   Spötuben är tillverkad av recirkulerbar polypropylene (PP) som är lättare och har 20% mindre diameter än standard PVC-tuber. Detta ger besparingar vikt och volym i frakterna i alla led. Polypropylene har mycket god hållbarhet och går att smälta om till pellets så att det går att använda till nya produkter.

   Okuma Airframe GLarge Arbor

   Flugrulle från Okuma som har en s.k storspole, detta medför att du snabbare kan ta hem lina och reducerar risken för tafsbrott i och med en jämnare rotation vid rusningar. Prisvärd och lätt rulle i kompositmaterial. Populär bland kust- och sjöflugfiskare.

   Greys Platinium WF Fluglina.
   Mycket trevlig WF Fluglina som är extremt lättkastat och inta trasslar.

   Vision Bäkkari Backing 50 M  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Guideline Experience Vest
  Experience Vest är en kompakt flugfiskeväst där vi har fokuserat på god kapaci...
  1499 kr 1499 kr
  Guideline FIR-SKIN CGX Fingerless Gloves
  Fingerlösa handskar i extra varm modell med ett vind- och vattentätt stretchmembran som ...
  379 kr 399 kr
  Guideline Large Pin On Reel
  Guideline Pin on Reel är en större, robustare variant. Perfekt att fästa t.ex h...
  149 kr 159 kr
  Guideline Fario Distance
  Fario Distance är en stabil och långkastande fluglina för den som fiskar i stö...
  fr. 859 kr fr. 899 kr

  Andra köpte även

  61
  Westin Platypus 16 cm Sinking
  Westin Platypus 16cm Sinking är ett superhett bete med grym vaggande gång som ständ...
  69 kr 179 kr
  Wolfcreek Shad 2,0 20cm Gäddfemman Custom
  Wolfcreek Shad 2.0 i våra egna Gäddfemman färger.
  109 kr
  65
  Fly-Dressing Dobb Daddy GäddFemman
  Dobb Daddy i färgerna från Gäddfemman

  levereras med en tafs med ett tackel och e...
  99 kr 279 kr
  50
  SvartZonker McMy Tail Slow sink
  SvartZonker McMy Tail är ett jerkbait med knorr.
  89 kr 179 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro