Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Isborrar

Isborren är förmodligen det mest väsentliga du behöver vid pimpelfisket och ismetet. Utan isborr så är det ofta svårt att ta sig igenom isen. Det är även viktigt att ha en isborr som fungerar bra, både för att få ett roligare fiske och för slitage på kroppen. En slö och seg isborr kan vara riktigt frustrerande och därför har vi samlat flera bra isborrar och tillbehör från marknadens ledande tillverkare på denna sida.
30
Adapterplatta för skruvdragare 22mm
Hurricane Adapter för skruvdragare!
118 kr 169 kr
30
Isborr Centerline 125mm
Passar alla typer av is. Snabb och enkel delning av skaft och borr. 2 års garanti.
559 kr 799 kr
30
Isborr Centerline 150mm
Passar alla typer av is. Snabb och enkel delning av skaft och borr. 2 års garanti.
629 kr 899 kr
30
Isborr Centerline 200mm
Passar alla typer av is. Snabb och enkel delning av skaft och borr. 2 års garanti.
699 kr 999 kr
30
Isborr Skydd 200 Mm
Passar 200mm och funkar till alla borrar med skär!
104 kr 149 kr
30
Isborr Vista Black Edition
Supersjysst borr till bra pris!
839 kr 1199 kr
31
Rextor Blast Replacement Blades 130mm
20 kr 29 kr
På Sporting har vi genom åren sålt isborrar från en mängd olika märken såsom Mora, Rantanen, Lucky John, Hurricane och många fler. Både traditionella handvevande modeller och motorborrar. Vi vill hålla ett brett sortiment av isborrar så att vi alltid har någonting som passar dig och ditt vinterfiske. Oavsett om du pimpelfiskar abborre eller ismetar gädda så ahr vi på Sporting en isborr som passar dig. Vi har även ett brett utbud av tillbehör till isborrar på Sporting. Exempelvis så har det på senare år blivit populärt att koppla sin isborr till en skruvdragare vilket ger en tyst och lätt motorborr. Därför så säljer vi adapters för att montera din isborr till en skruvdragare i flera olika utföranden. Vi säljer också mängder av olika lösa skär för att enkelt och smidigt kunna byta ut dina skär när de blivit slöa. Kika in alla våra olika isborrar och tillbehör hos oss på Sporting!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro