Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Ismetetillbehör

Under ismetetillbehör så finner du allt du behöver till ditt ismete! Här har vi samlat vippor, isskopor, pinglor och allt annat tackel och småplock du kan tänkas behöva till ismetet. Det finns tusen sätt att rigga sina tackel och ismetespön ute på isen och det är lite detta vi tycker är charmen med detta fiske och därför har vi samlat allt du behöver här.
30
Adapterplatta för skruvdragare 22mm
Hurricane Adapter för skruvdragare!
118 kr 169 kr
27
Finnhakar 10-P
Superb länk mellan prik och krok!
11 kr 15 kr
Fladen Flytoverall 845XB Svart Small
En lätt, smidig och varm flytoverall från Fladen.
2299 kr 3490 kr
32
Fotvärmare 2p 7cmx9cm
Perfekt att ha i fickor, vantar eller i stöveln.
13 kr 19 kr
32
Handvärmare 2p 5,5cmx9,2cm
Perfekt att ha i fickor, vantar eller i stöveln.
13 kr 19 kr
30
Isborr Skydd 200 Mm
Passar 200mm och funkar till alla borrar med skär!
104 kr 149 kr
31
Plastspole till angeldon 4-pack
4-Pack med spolar universal!
27 kr 39 kr
30
Räkneverk
Perfekt för skryllan eller i båten
69 kr 99 kr
30
Scotty Safety Equipment Kit
Ett livräddningskit i vattentät återslutningsbar burk som man bör ha med sig i...
244 kr 349 kr
30
Spöställ För Ismete
Komplett ismeteställ inkl. vippa och bjällra!
69 kr 99 kr
30
Sverigedubben - Isdubb
Isdubbar är ett måste när du ger dig ut på isen. Sverigedubben är kvalite...
69 kr 99 kr
30
Vantage Net telescopic 120 cm
Vantage Telescopic är en gedigen håv för hantering av betesfisk.
90 kr 129 kr
28
Wiggler - Double Snap - 1/0 13,8mm
Hake till pimpelfiske används mellan betet och pimpelkroken. Längd: ca 13,8 mm.
18 kr 25 kr
32
Wiggler Pimpelkedja med Snappers
En klassisk pimpelkedja med färdigmonterade snappers i vardera ända
13 kr 19 kr
Vi har mängder med ismetetillbehör från företag som Wiggler, Normark, Spro och många fler. Vårt mål är att du ska finna allt du behöver för ett lyckat ismete hos oss på Sporting. Under denna kategori så finner du olika typer av vippor och indikatörer som visar när du får fäll ute på isen. Vi har flera färdigbyggda vippor, både med och utan bjällra som du enkelt kan använda ute på isen. Vi har även givetvis hållare av olika slag till dina spön och vippor för att kunna få bort spöt och rullen från snön och för att få bra översikt på dina grejor på isen. Under denna kategori har vi även samlat alla andra typer av tillbehör till ismetet. Allt från hand- och fotvärmare till färdiga tackel och allt småplock du behöver för att tillverka egna ismetetackel. Vi har samlat krokar, blysänken, wire och allt annat småplock som propellrar, lyspärlor och anant kul du kan modifiera dina riggar med. En annan grej som är viktig vid all typ av isfiske och givetvis ismete är en bra isskopa, även här har vi flera olika att välja mellan. Kika in våra ismetetillbehör, här finns något du behöver för ett bättre ismete!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro