Keeper ISO Flytring i gruppen Flugfiske / Flytringar & Ponton Båtar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (22775)
Keeper ISO Flytring
Keeper ISO Flytring

Keeper ISO Flytring

2695 kr
2995 kr
Keeper ISO Flytring är en rejäl ring gjord för att klara den största av sportfiskare. Perfekt för större vatten Mer information
Artnr: 22775
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Keeper ISO Flytring är en rejäl ring gjord för att klara den största av sportfiskare.

   Den stora skillnaden mot Keeper Flytringen är förutom storleken att du här har skumfyllt säte och ryggstöd vilket gör att du sitter bättre i flytringen samtidigt som det ökar flytkraften och komforten.

   Ringen är även utrustad med två stora sidofickor med dragkedja där man får plats med allt man behöver för en dags fiske. Inkl större betesaskar eller flugaskar.

   Baksidan av ryggstödet är även utrustat med en nätficka för ökad förvaring samtidigt som man har ordning på sina grejer.
   Bakom ryggstödet är det mesh så man kan lägga håven eller extraspöt där utan att det ramlar ner i vattnet.

   Flytringen är byggd på två separata luftkammare ssom delvis gör den lättare att pumpa upp men det är även en säkerhet ifall det blir punktering.

   Keeper ISO väger endast 6,6kg.
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Andra köpte även

  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  109 kr 119 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  Wolfcreek Shad Old School
  Wolfcreeks Shad jigg är en utav marknadens finaste Shad jiggar.
  189 kr 209 kr
  Wolfcreek Curly Original
  Wolfcreek Curly Original är ett nytt glödhett Swimbait från duktiga Anders "Wolfcre...
  229 kr 259 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro