Korda Solidz PVA Bag i gruppen Mete & Karpfiske / PVA hos Örebro Fiske & Outdoor AB (6944)
Korda Solidz PVA Bag
Korda Solidz PVA Bag

Korda Solidz PVA Bag

59 kr
Korda Solidz pva är en tät påse som du med fördel använder när du vill ha maggots, liquids som är pva-vänlig. Mer information
Artnr: 6944
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Korda Solidz PVA Bag - XS
  Korda Solidz PVA Bag - XS
  49 kr
  Korda Solidz PVA Bag
  Korda Solidz PVA Bag
  59 kr
 • Produktinformation
  • Korda Solidz pva är en tät påse som du med fördel använder när du vill ha maggots, liquids som är pva-vänlig, boilie crumbs eller om du vill få ner hela ditt tackel i påsen för långa kast med pva bag.

   Solidz är perfekta när du vill ha ut till exempel en oljig blandning på din mäskplats för att verkligen få fart på sommarsega karpar.

   Korda Solidz är tillverkade i ett tåligt material som håller för det mesta men smälter fort i vattnet.

   Självklart har Korda sett till att solidz pva bag inte ger ifrån sig några som helst dofter när de smälter och att de inte har minimal påverkan på PH värdet.

   Påsens underdel är inte en traditionellt svetsad söm utan är först uppvikt och sedan sammanfogad, detta gör att du kan packa påsarna hårdare och komprimera din bag bättre.

   Alltså kastar du mycket bättre och med större precision. Solida pva bags är det som används när du vill fiska med pva på långa avstånd och utöver Danny Fairbrass och Team Korda så använder flera duktiga karpfiskare Korda Solidz till sitt långdistansfiske.

   I Kordas range av Solidz pva bag finns fyra olika storlekar för att passa dina behov. Large, medium, smal och extra smal.

   Korda Solidz levereras inte bara i en perfekt förpackning som håller pvapåsarna torra utan det medföljer också en skopa som du kan använda när du fyller upp dem.

   Perfekt för att slippa få kladdiga blandningar på fingrarna, dina kläder eller ditt bivvygolv.   L och Medium har 20 påsar / förpackning och S och XS har hela 25 påsar / förpackning


                    XS             S                M              L
   Storlek: 45x100mm 55X100mm 70X110mm 85X110mm

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Korda Razor Blades
  Supervass sax i fluorescerande grön färg så du inte tappar bort den i första taget.
  99 kr 119 kr
  Korda Long Shank
  Korda Long Shank har kommit att bli en legendarisk krok som många utav oss Svenska karpfiskare har...
  69 kr 79 kr
  Korda Arma-Kord Sinking 50m
  Armakord finns nu även som sjunkande - oslagbart!
  299 kr 329 kr
  Korda Hybrid Stiff
  Korda Hybrid stiff är tafsmaterialen med coatings konung och få andra tafsmaterial på marknaden be...
  199 kr 229 kr

  Andra köpte även

  Korda Square Pear Inline
  Korda square pear inline är ett kompakt och fyrkantiigt sänke för karpfiske och används med fördel...
  fr. 20 kr fr. 35 kr
  SvartZonker McHybrid 20cm, 100g Gäddfemman Custom
  Nu är den här McHybrid i Gäddfemman 2021 färger
  199 kr 219 kr
  Korda Wide Gape X
  Korda Wide Gape X är en tuffare och grövre version av den populära Wide Gape.
  69 kr 79 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro