Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Banksticks & Klykor

Vi har valt att satsa på ett brett sortiment av banksticks, butgrips och rod rests från de leverantörer som håller högst kvallitet. Från klassiska storsäljaren Fox till Cygnet och högkvallitativa Matrix i rostfritt stål så kan vi fylla alla dina behov av banksticks, stormsticks och stormpoles.
Från Drennan kommer klassiska quiver rest, rod rests och but rests.

Vi täcker av dina behov från fiske i mysiga Svenska småsjöar och åar till karpfiske i Rainbow Lake och de stora Italienska sjöarna.

Fox Black Label Cam Lok Banksticks
Marknadens snyggaste banksticks, slitstarka och gedigna i sex olika storlekar för att fungera i al...
fr. 149 kr fr. 169 kr
Fox Black Label Cam Lok Powerpoint Banksticks
Marknadens snyggaste banksticks från Fox, denna modell har fox powerpoint spets som gör den optima...
fr. 199 kr fr. 219 kr
Fox Butt Gripp
Klassiskt buttgrip för alla karp och specimenspön.
59 kr 69 kr
Fox Storm Pole Cam Lok
Odödlig klassiker som fortfarande är våran mest sålda!
fr. 199 kr fr. 249 kr
Fox Storm Poles Power Point
Power point är en grym banckstick som går att skruva ner där inget annat kommer ner!
fr. 219 kr fr. 249 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro