Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Båtar

En båt är en självklar del i många karpfiskares utrustning men inte alls än. Fördelarna med att ha tillgång till en båt är ofta större än man har kunnat ana innan man själv har haft tillgång till en vid sitt fiske.
Fox Air Pump
Overderlig elektronisk pump till fox gummibåtar
599 kr 699 kr
Fox FX 200 Hardback
Den minsta båten från fox, en riktigt smidig men ändå stadig och gedigen gummibåt. Perfekt att rek...
fr. 6799 kr fr. 7499 kr
Fox FX 240
En lite större gummibåt som lastar en hel del prylar samtidigt som den är smidig och stabil.
fr. 8499 kr fr. 8999 kr
Fox FX 290
En rejäl gummibåt perfekt för utlandsresorna till de stora sjöarna men den fungerar lika bra på he...
9999 kr 10799 kr
Fox har några av de finaste båtarna på marknaden och alla av absolut bästa kvalit. Gummibåtar är i vårat tycke det givna valet då de enekelt kan packas ihop för att få platts i packningen och är riktigt stabila ute på vattnet även i vind. Användningsområdena för en båt vid karpfiske är många, givetvis är det en stor fördel när man fiskar lite större vatten och kan komma åt swim som inte går att nå från land. Man har även en stor fördel vid själva fisket man kan enkelt kolla upp swimet om man har tillgång till ett ekolod och givetvis underlättar det väldigt mycket vid mäskningen. En båt används även för att placera ut beten när man fiskar på längre distanser och man får enkelt betet på precis den platts man vill vilket kan vara skillnaden mellan att få fisk eller att komma hem tomhänt. Som sagt användingsområdena är många och möjligheterna så mycket flera än om man står utan. En annan situation där en båt kan vara till ett stort hjälpmedel är vid fiske i vegetation där man mycket enklare kan hitta rena plattser att placera sina beten på och man kan enkelt placera betet på en ren fläck som annars lätt hade kunnat förbisetts om man inte hade haft tillgång till båt. För er som inte tidigare har testat att använda båt vid karpfiske säger vi bara testa det ger dig inte bara omdelbara fördelar många gånger utan det hjälper även till för att få en större kunskap om hur karparna rör sig i ett vatten och vart man kan hitta dem.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro