Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Säckar & Vågnät

Vi har säckar, slings, retaining slings och vågnät för alla smaker och behov. Alla fiskar förtjänar en så skonsam behandling som möjligt och carp care produkter av högsta kvallitet är vårat måtto.

Oavsett om vill köpa produkter från Aqua, Fox, JRC, Nash eller Trakker så har vi det mesta på lager. Söker du produkter från andra tillverkare så tar vi givetvis hem dessa på förfrågan till marknadens bästa priser.

Fox Saftey Carp Sack
Marknadens säkraste säck för karpen i alla lägen!
399 kr 499 kr
Fox STR Floatation Weigh Sling Camo
En flytande weight sling från fox av absolut högsta kvalit i fox snygga camo design.
799 kr 999 kr
Fox STR Floatation Weigh Sling
En kombination av vågsäck och karpsäck som är rymlig nog för de största karparna!
699 kr 899 kr
JRC Weighing Tripod
En stabil tripod av högsta kvalite, perfekt för att väga stor fisk
699 kr 899 kr
JRC Weight Sling
JRC Weigh Sling är ett klassiskt vågnät som är perfekt att väga gädd...
249 kr 349 kr
JRC Zip Sack
JRC Zip Sack är en karpsäck av hög kvalit att ha din drömfisk i när den &...
149 kr 249 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro