Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Spöbag

Din spöbag är inte bara till för att transportera spön, håvar och annan utrustning. en holdal är också till för att skydda din utrustning under transporten.

Ska du vandra längs med en å, åka ut och flötmeta eller fiska karp så har vi rätt spöbagar, holdals, sleeves och cougars.

Vi tar hem luggage från en rad leverantörer som har top off the line produkter så som Drennan, FOX, JRC, Nash och Trakker. Ska du ut och resa så har vi rätt förvarings- och transporttuber för detta med.

Om du inte vet vilket fodral som passar dig bäst ring gärna in så hjälper vi dig givetvis att välja rätt!

Fox Camolite Brolly Carryall System
Den smartast föravaringen för brollys och brolly system på marknaden. Koppla på spö fickor, fodral...
829 kr 999 kr
Fox Camolite Rod Holdall 3 up 2 down
Smart, kompakt och smidigt spöfodral som tar upp till fem stycken upptacklade spön!
1999 kr 2199 kr
Fox Camolite Single Rod Jackets
Vadderat camo spöfodral för ett upptacklat spö i 10,12 eller 13 fot. Marknadens snyggaste fodral
fr. 499 kr fr. 649 kr
Fox Camolite Tri Sleeve
En större spöficka/mindre spöfodral som tar tre stycken upptacklade spön enkelt och smidigt.
fr. 1299 kr fr. 1499 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro