Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Sjökort

Sjökort är otroligt viktigt när man är ute på sjön och hos oss på Sporting så hittar du det du behöver. Ett bra sjökort hjälper dig både i ditt fiske men framförallt så hjälper det dig att undvika grund och andra otäckheter när du är ute och kör båt.
Vi säljer mycket av Navionics sjökort vilket är ett av de marknadsledande märkena. I dessa sjökort finner du kartor över kusten, Vänern, Mälaren och Vättern samt mycket av de mindre vattnen i Sverige. Söker du sjökort som vi inte har så är det bara att kontakta oss så kan vi se vad som går att trolla fram.

Vi säljer även autochart-kort. Detta är kort du sätter i ditt Humminbird-lod för att kunna göra dina egna djupkartor! Detta är en fantastiskt funktion som både är bra för att kunna göra mer detaljerade och aktuella sjökort än många av de som säljs men med denna funktion så kan du även göra djupkartor över mindre sjöar där det inte finns sjökort. Vi på Sporting loggar alltid våra egna djupkartor när vi är ute och fiskar och detta hjälper oss ofta att fånga mer fisk!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro