Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Minn Kota Elmotorer

Minn Kota är marknadsledande när det kommer till tillverkning av driftsäkra elmotorer med hög prestanda. Det finns billigare motorer på marknaden men i detta fall så stämmer verkligen ordspråket ""du får vad du betalar för"". Vi upplever att det inte finns några motorer som kan mäta sig med prestandan eller driftsäkerheten hos en Minn Kota elmotor. Vi är övertygade om att oavsett om ni väljer att hänga på en Minn Kota Endura C2 på båten vid sommarstugan eller om valet av motor faller på att montera en Minn Kota Terrova i fören på den dedikerade sportfiskebåten så kommer ni att bli nöjda med resultatet. Med så driftsäkra och högkvalitativa elmotorer som Minn Kota tillverkar så kan vi med gott samvete rekommendera deras motorer till våra kunder.

Minn Kota Manufacturing Company är ett amerikanskt företag som startades 1934 i Fargo, North Dakota. Fargo ligger precis på gränsen mellan Minnesota och North Dakota, därav namnet Minn Kota. Mannen bakom företaget Mr.O. G. Schmidt var känd som en person med många annorlunda ider. År 1934 lanserade Minn Kota Manufacturing Company den första eldriva båtmotorn. Ända sedan starten har Minn Kota varit ett av dem ledande företagen när det gäller innovation och utveckling av elmotorer. Dem har en lång lista med nyskapande innovationer på sitt samvete.

Bland annat så lanserade dem 1986 den först inbyggda batterispar funktionen, Maxzimizer . Denna funktion har förbättrats med årens gång och åter finns även idag i vissa av deras elmotorer. Redan 1999 lanserade dem automatisk nedsättning och upptagning av front

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro