Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Ekolod & GPS

Humminbird stardedes år 1971 i ett garge i Alabama, USA. Fyra år efter starten tog dem marknaden med storm när Humminbird lanserade det absolut första vattentäta ekolodet, Super Sixty.

Så med över 40 års erfarenhet inom tillverkning utav ekolod är det inte speciellt konstigt att Humminbird är en av dem drivande krafterna inom utvecklingen utav ekolod, kartplottrar, radar och autopiloter.
Humminbird var bland dem första som lanserade Side Imaging och Down Imaging på sina ekolod. Dem har även revolutionerat marknaden med sin 360 Imaging som i princip fungerar som en undervattens radar.

Alla Humminbird kartplottrar är kompatibla med bland annat Lakemaster och Navionics sjökort. Alla combo enheter i Humminbirds sortiment har även möjligheten att logga ekolods data och GPS positioner. Med den datan kan du sedan bygga dina egna djupkartor i sjöar där det saknas sedan innan med hjälp utav Humminbird Autochart. Detta programmet bygger på Per Pelins populära program Dr.Depth.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro