Visa filter Dölj filter
Välj Kategori
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Elektronik

Elektronik är något som blir allt viktigare i det moderna fisket. Nu med hjälp av elmotorer och avancerade ekolod kan vi hitta och jaga fisk på helt nya sätt. Tack vare elektroniken i våra båtar har även nya fiskemetoder som vertikalfisket skapats.

Ett ekolod sitter i de flesta moderna fiskebåtar, vissa löser portabla varianter och andra fäster i båten med en eller flera givare. Ett ekolod hjälper dig att söka fisk men en ännu viktigare funktion är att den hjälper dig att se djupet. Med ekolodet kan du hitta djupbranter och grund där du kan tänka dig att fisken håller till och undvika att köra på grund.

Ett ekolod kan vara ett enkelt 2D-ekolod ända till riktigt avancerade maskiner med GPS och kartplotter, Down Image och Side Image. I ekolodvärlden finns mycket att lära och mycket att utforska och det är riktigt kul och kan förbättra ditt fiske avsevärt.

Vi har även elmotorer. Vi kan få tag på de flesta elmotorerna på marknaden. Det finns allt ifrån elmotorer man sätter på akterspegeln till avancerade frontmonterade varianter. Vi har elmotorer som har gas i steg och vi har även steglösa där du kan ställa in gasen mer exakt. Frontmonterade elmotorer finns dels med gaspedal men det finns även varianter som till exempel Minn Kotas I-pilot som du styr med fjärrkontroll och som har ankringsfunktioner med hjälp av GPS och andra smarta egenskaper. Elmotorer är diskreta och tysta och är ett riktigt behagligt hjälpmedel vid de flesta typer av båtfisken.

Vi har även såklart mycket tillbehör till elmotorer och ekolod, vi kan beställa hem allt ifrån RAMs sortiment som har massor av smarta lösningar för att fästa saker i din båt. Vi har även lite sjökort, Autochart till Humminbirds ekolod och mycket mer.

Om vi saknar någon produkt du söker från RAM, Minn Kota eller Humminbird, tveka inte att ringa oss på 019-32 14 15 så kan vi beställa hem det mesta ifrån Comstedt.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro