Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Tillbehör Ekolod, Elmotorer & Djupriggar

Här finner du allt extra du kan tänkas behöva till din marinelektronik. Under Tillbehör Ekolod, Elmotorer & Djupriggar så hittar du givarhållare, nätverkssladdar, konverteringskit, snabbfästen och mycket mycket mer. Är det något du inte finner här så är det bara att kontakta oss så kan vi säkert få hem det, vi handlar otroligt mycket från Comstedt som säljer Humminbird, RAM-mounts, Minn Kota och mycket mer.
Under den här kategorin så hittar du det du behöver för att nätverka med dina Humminbird ekolod. Vi har nätverkssladdar till alla olika modeller så du kan koppla ihop flera skärmar för att få ett behagligare ekolodssystem. Du finner även lite olika givare, både standard och uppgraderingar för att göra ditt ekolod bättre med en optimal givare. Till ditt ekolod så kan du även här hitta säkringar, batterier, batteriboxar och konverteringskit för att kunna använda ditt ekolod till isfisket vilket är väldigt populärt.

Vi har även mycket tillbehör till elmotorer och annan marinelektronik. Till din Minn Kota I-Pilot så säljer vi snabbfästen som du fäster på båten för att enkelt kunna ta av och på din elmotor. Till dessa så säljer vi även den nya GPS-pucken från Minn Kota som gör GPS-funktionerna ännu bättre! Vi säljer även lite kontakter, laddare och andra grejor du kan tänkas behöva. Här finner du alltså lite allt möjligt, så in och kika!
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro