Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Film & Böcker

Filmer & Böcker har en given plats hos oss Sportfiskare. Många timmar spenderar vi årligen framför en fiskefilm eller nedsjunken i en bra fiskebok. Många filmer hittar man på Youtube men Mountain Media är ett filmbolag med Jussi Sjölund i spetsen som fortfarande producerar högkvalitativa DVD filmer
Mountain Media Modernt Flugfiske del 3 - Våtfluga
I denna unika film får du möjlighet att på nära håll se Paul Procter och Malcolm Greenhalgh dela m...
129 kr 249 kr
Mountain Media Orkla - Fluefiskerens elv!
Orkla, en av Norges bästa laxälvar, bjuder oss på spännande fiske, häftiga fighter och för att möt...
79 kr 199 kr
54
Mountain Media Saltvattenstorpeder
Leif Stävmo, känd svensk flugfiskeprofil och sexfaldig världsmästare i casting...
59 kr 129 kr
Filmer & Böcker har en given plats för oss Sportfiskare. Varje vinter sitter vi och stirrar oss igenom timmar av fiskefilm för att stilla abstinensen i väntan på våren eller för att lära oss något nytt.

Då främst flugfiske är en riktigt teknikmetod så behöver man baskunskaper som man snabbt snappar upp genom att titta på filmer. Klingbergs DVD filmer Modernt Flugfiske är typexempel på filmer som man lär sig väldigt mycket av samtidigt som de är underhållande att titta på.

Vi har samlat en hel del svenska DVD filmer av hög kvalit som de flesta uppskattar att titta på. Perfekt att duka fram fredagsmys med flickvännen och kolla på en fiskefilm...

Är du mer en bokmal så finns det självklart även bra, lärorika böcker man kan förkovra sig i.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro