Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Kräftfiske

Hösten och sensommaren är en fantastisk tid på många sätt och vis. En av fördelarna denna årstid är att kräftfisket blir tillåtet på många platser såsom på exempelvis Vättern. Kräftfisket är en fantastisk syssla för såväl unga som gamla och för hela familjen, det är även otroligt gott givetvis!
Till Kräftfisket så säljer vi varje år lite allt möjligt. Vi har givetvis kräftburar och kräftmjärden i olika utformning som hjälper dig att optimera ditt fiske. Till våra kräftburar så säljer vi även betesboxar och andra tänkbara tillbehör. Givetvis så finns det även lina till att fästa på buren vid kräftfisket till att dra upp buren med efter ett avslutat fiske.

För att lura in kräftorna i buren så säljer vi agnboxar, exempelvis smidiga ihopfällbara agnboxar som är väldigt lätta att använda. I din agnbox behöver du även kräftbete som du hittar här. Vi har helt enkelt det du behöver för att fixa kräftorna till årets kräftskiva!

Kräftfisket är en riktig folkfest i många delar av vårt avlånga land och även vi på Sporting älskar att äta och fånga kräftor.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro