Rovex Fluorocarbon i gruppen Övrigt / Fiskelinor / Fluorocarbon Lina hos Örebro Fiske & Outdoor AB (21753)
Rovex Fluorocarbon

Rovex Fluorocarbon

109 kr
Ett mycket starkt tafsmaterial men även som stingermaterial till dina riggar Mer information
Artnr: 21753
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Rovex Fluorocarbon - 0,17mm 1,8kg
  Rovex Fluorocarbon - 0,17mm 1,8kg
  99 kr
 • Produktinformation
  • Rovex Fluorocarbon


   Rovex Fluorocarbon är en fluorocarbonlina som är ett riktigt bra och stryktåligt tafsmaterial till lättare spinnfiske. Den här fluorocarbonen finns i mindre dimensioner som passar fisket med jigg efter abborre och även till det vertikala gösfisket.


   Rovex Fluorocarbon är ett superstarkt material som är i princip osynligt i vattnet, detta är en fördel då fisken inte blir distraherad av att tafsmaterialet syns. Det är ett nöttåligt material som klarar lite gäddor och nötningar mot sten på botten. Det är mycket lätt att knyta tafsar och stingers med till exempel en grinnerknut.


   Rovex Fluorocarbon kommer i rullar på 20m som är väldigt små och får plats i vilken väska eller ficka som helst. Det är ett perfekt material att göra tafsar till Texas och Carolina rigs med.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro