Shallowskruv 4-pack i gruppen Krok & Småplock / Shallowskruv hos Örebro Fiske & Outdoor AB (20254)
Shallowskruv 4-pack

Shallowskruv 4-pack

49 kr
Ett fint redskap till att få ditt gummibete att gå grunt, perfekt till grunda vikar Mer information
Artnr: 20254
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Shallowskruv 4-pack - Medium
  Shallowskruv 4-pack - Medium
  35 kr
 • Produktinformation
  • Shallowskruv


   Shallowskruven är en väldigt smart grej till att rigga dina gummibeten på. Den är lätt att använda, får betet att sitta fast väldigt starkt samt att den är lätt att fästa resten av riggen på. En shallowskruv är ett billigt sätt att göra stabila och starka riggar.


   När du fiskar med gummibeten har du några olika alternativatt rigga på, de flesta kör antingen jiggskalle, flexhead eller shallowskruv. Nackdelen med jiggskalle är att då är du fast med en typ and vikt samt att kroken kan skada gummibetet och slita ut den. Med en flexhead-skalle är du också låst till en vikt, detta slipper du med shallowskruven. En shallowskruv får som namnet antyder betet att gå grunt.


   Vill du vikta ner riggen så fäster du antingen en fjäderring med päronbly på direkt i shallowskruvens ögla eller så fäster du blyt direkt i beteslåset. Shallowskruven sitter bra i jiggen och du kan enkelt få betet att gå grunt till riktigt djupt med ett enkelt päronbly.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro