Shark Shad Lures 26 cm i gruppen Fiskedrag / Gäddjiggar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (26167)
Shark Shad Lures 26 cm

Shark Shad Lures 26 cm

179 kr
Med sin lugnt vaggande gång och sin paddel som är modell större flyttar den mycket vatten. Mer information
Artnr: 26167
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Shark Shad Lures 26 cm - Blue Pearl
  Shark Shad Lures 26 cm - Blue Pearl
  159 kr
 • Produktinformation
  • Shark Shad är ett helt nytt unikt bete som liknar en vithaj. Med sin lugnt vaggande gång och sin paddel som är modell större flyttar den mycket vatten. Ett bete som fungerar utmärkt att både rigga med shallowskruv för att fiska den riktigt grunt och jiggskalle eller bly i hakan för att få ner den lite djupare. Ett tips när ni riggar med shallowskruv är att sätta den främre kroken framför bröstfenorna, på detta vis så missar man ej huggen vid huvudet och mindre risk för att kroken ska fastna i fenorna. Provfisket som gjordes har gett möjlighet att optimera både utseendet och gången. När allt var perfekt så visade det sig att fisken inte kunde låta bli! Gäddor på över 100cm och upp emot 10kg fångades under provfisket. Även många fina Abborrar kunde inte låta bli shark shad.

   • 26cm – 150g 
   • Lugn vaggande gång
   • Svenskt Design
   • Storfisk Magnet
   • Handtillverkad i Sverige
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Andra köpte även

  66
  BFT Bandit Shad
  Ett stekhett gummibete från BFT nu till ett kanonpris!
  39 kr 115 kr
  61
  Westin Platypus 16cm Sinking
  Westin Platypus 16cm Sinking är ett superhett bete med grym vaggande gång som ständ...
  69 kr 179 kr
  Z-man Finesse TRD 2.75''
  En av marknadens hetaste jiggar till NED Fisket.
  69 kr 79 kr
  OGP Snurrebassen No.6 22 Gr
  Genom att göra ett vanligt spinnstopp så kommer snurrebassen att fortsätta rotera r...
  109 kr 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro