SvartZonker Abborrfemman A5 Combo i gruppen Fiskeset / Haspelset hos Örebro Fiske & Outdoor AB (SvartZonker-Snask-Abborre)
SvartZonker Abborrfemman A5 Combo

SvartZonker Abborrfemman A5 Combo

2927 kr
Svartzonker Abborrfemman Edition A5 är ett haspelspö som vi i Abborrfemman har tagit fram till det lite lättare fisket efter abborre, regnbåge och gös ihopp rulla och lina. Mer information
Artnr: SvartZonker-Snask-Abborre
Modell: 
Antal: 
 • Varianter
 • SvartZonker Abborrfemman A5 Combo - Daiwa 18 Prorex X
  SvartZonker Abborrfemman A5 Combo - Daiwa 18 Prorex X
  1599 kr
  SvartZonker Abborrfemman A5 Combo - Shimano Sahara 2500 DHR
  SvartZonker Abborrfemman A5 Combo - Shimano Sahara 2500 DHR
  1999 kr
 • Produktinformation
  • Svartzonker Abborrfemman Edition A5 Spö

   Svartzonker Abborrfemman Edition A5 är ett haspelspö som vi i Abborrfemman har tagit fram till det lite lättare fisket efter abborre, regnbåge och gös. Spöt har en färgad topp, som gör att du kan se de där mindre huggen. Spöt har en fräck design och väger väldigt lite. Otroligt prisvärt!

   Daiwa 18 Prorex X LT

   Genom att använda LT-designen kan rullens vikt minskas jämfört med vanliga Haspelrullar. Med användningen av det nya Tough Digigear optimeras kraftöverföringen såväl som växelns livslängd, Vilket resulterar i en bestående, silkeslen jämn körning.Användningen av halv grund spole så är Prorex X LT-serien perfekt för tunna flätade linor.

   Shimano Sahara 2500 DHR 
   Shimano Sahara FI är en kraftfull frambromsad haspelrulle utrustad med slitstarkt Hagane-drev, G-Free Body som balanserar rullen bättre på spöt och X-Ship vilket ger en lättare och mjukare vevning även vid belastning. Dessa egenskaper tilltalar den som söker kvalitet och vill ha en rulle som presterar på hög nivå fiskepass efter fiskepass. Storlek 2500 passar utmärkt till lite lättare gäddfiske, abborre, gös och ädelfisk.

   Strike Wire Extreme Red

   Strike Wire Extreme är en riktigt bra flätlina från CWC som vi använt och sålt under många år.
   Anledningen är att den är väldigt stark för sin diameter. Att den är väldigt rund i profilen, har en slitstark coating och fin mjukhet är andra egenskaper som Strike Wire Extreme besitter.
   Strike Wire Extreme är tillverkad av extremt tätt flätade Micro-fibrer vilket gör att den håller formen och är vattenavstötande. Det ger en helt perfekt linuppläggning på rullen och längre kastlängder med minimal risk för trassel.
   Strike Wire Extreme fungerar bra till alla typer av fisken. Från lättare spinnfiske till havsfiske, jerkbait, mete och vertikalfiske.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  SvartZonker Glow Series Sea and Lake
  SvartZonkers populära McRubber Tail och Big McRubber, nu i lysande färger!
  179 kr 189 kr
  SvartZonker The Button - SZ Hardbait Weight System 3-pack
  "The Button" 3-pack

  Svartzonkers Hard Bait Weight System är smidigt, fint och lätt at...
  fr. 30 kr fr. 35 kr
  SvartZonker Offset Hook
  Den är perfekt för fiske i vatten med mycket vegetation och hjälper dig att nå...
  109 kr 119 kr
  SvartZonker Power Cutter
  Robust slitvarg som är ett absolut måste att ha med på fisket. Klipper lätt av...
  199 kr 219 kr

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  Svartzonker Mcrubber 21 cm Gäddfemman 2019
  Fem Grymt heta färger på Svartzonker Mcrubber till Gäddfemman 2019. Riktigt snygga!
  75 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro