51
The Pig Shad JR 20cm Gäddfemman Series i gruppen Fiskedrag / Gäddjiggar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (25545)
The Pig Shad JR 20cm Gäddfemman Series

The Pig Shad JR 20cm Gäddfemman Series

119 kr
Den mindre Pig Shad i våra egna customfärger för Gäddfemman 2018 Mer information
Artnr: 25545
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • The Pig Shad Junior 20cm Gäddfemman Series är en speciellt framtagen färgserie för vår filmproduktion ”Gäddfemman 2018”. Kika in denna serie på YouTube där vi på Sporting utmanar fem andra duktiga sportfiskebutiker i YouTubes tuffaste gäddtävling! Ni kan se Gäddfemman här.

   Till Gäddfemman 2018 så tog varje butik fram varsin färg som vi sedan beställde hem i flera olika beten. Här finner du dessa färger på The Pig Shad Junior som vi blev mycket imponerade av! Vi tog fram färgen ”Clearwater Banana Cola”, Jiggar.nu gjorde färgen ”Zombie Perch”, Sportfiskegiganten har ”The Mighty Burbot”, Upplev har ”Motoroil Glow Tail” samt Böjda Spön tog fram ”Dan The Brewer”. Fem stekheta färger som fungerar i alla vatten!

   The Pig Shad Junior är en lillebror till den numera klassiska The Pig Shad som på kort tid har skopat upp stora fiskar både i Sverige, Finland och Rügen. The Pig Shad Junior är inspirerad av det klassiska jerkbetet The Pig som var bland det första jerkbetet som kom till Sverige och skandinavien.

   The Pig Shad Junior har en vaggande gång och simmar med huvudet och kroppen istället för som många andra gummibeten som bara vaggar och paddlar. Hela The Pig Shad simmar men har självklart en stjärt som snurrar och paddlar också. Profilen påminner om en betesfisk som ätit lite för mycket och därmed är loj och inte simmar som sig bör. Det gillar gäddorna och dem bokstavligt talat slukar The Pig Shad JR.

   En väldigt stor fördel för Junior jämfört med den vanliga Pig Shad är att du kan tackla den Weedless och med en stinger på ryggen istället för buktackel. Du kan då släpa den längs botten eller över växtlighet. Under provfiske har den metoden visat sig otroligt effektiv med flera stora fiskar till Albin Sharghi på CWC. The Pig Shad Junior kan du självklart även rigga med shallowskruv och med jiggskalle. Men vi rekommenderar att du använder BFT Flexhead Pike eftersom det är en skruvskalle med lite smalare skruv.

   Egenskaper:

   • Längd: 20cm
   • Vikt: 50g
   • Kommer i 2-pack

    

    

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  51
  The Pig Shad JR 20cm Gäddfemman 2019 Series
  The Pig Shad Junior 20cm Gäddfemman Series är en speciellt framtagen färgserie f...
  49 kr 99 kr
  Pig Craw, 10cm, 9gr 6pcs
  Pig Craw 10cm är designad främst för abborrefisket, men är mycket mer mån...
  109 kr 119 kr
  Pig Shad 23 cm
  Pig Shad är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig. Pig Shad har en f...
  109 kr
  Pig Shad 23cm 90gr Gäddfemman 2019
  The Pig Shad 23cm Gäddfemman 2019 Series är en speciellt framtagen färgserie fö...
  99 kr 125 kr

  Andra köpte även

  BFT Flexhead Pike 2-Pack Medium Green Pumpkin
  En skruvskalle med lite smalare spiral tillverkad av kraftig wire.
  fr. 49 kr fr. 64 kr
  51
  The Pig Shad JR 20cm Gäddfemman 2019 Series
  The Pig Shad Junior 20cm Gäddfemman Series är en speciellt framtagen färgserie f...
  49 kr 99 kr
  SvartZonker Shallow Screw Small 10-pack
  Svartzonker Shallow Screw får dina beten att fiska nära ytan.
  59 kr 69 kr
  Gamakatsu TR13B 10-pack
  Världens bästa trekrok?
  fr. 109 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro