Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Balanspirkar

Balanspirken är ett av de vanligaste beten man använder i jakten på abborren från isen. Det här är en pirk med en väldigt oregelbunden gång vilket får den att sticka ut i sidled lite som den vill vilket lockar abborren till hugg. Finns i flera olika modeller och färger för att passa just dig och ditt fiske.
En balanspirk är uppbyggd av en hård, lackad kropp med oftast en enkelkrok i fronten och en bak. De flesta modeller har även en trekrok som hänger i mitten av betet på undersidan. Bakpå brukar balanspirken vara utrustad med en sked som är vinklad neråt vilket ger den dess unika gång och får den att sticka i sidled mer än upp och ner.

En balanspirk är väldigt lättfiskad, du rycker helt enkelt spöt upp och ner och får betet att sticka ut i sidled. Ta gärna lite längre pauser ibland vilket kan locka abborren till hugg. Att rycka oregelbundet och olika hårt kan ofta vara medicinen till framgång också. Det är en riktigt rolig pirk som man ofta kan ha väldigt bra resultat på, ibland kan man till och med få mer än en abborre på samma balanspirk!
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro