Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Ismeterullar

Ismeterullar är en viktig del av ismeteutrustningen, det är allltid viktigt att ha en bra rulle som fungerar.

13 Fishing Origin A BC
Origin A är en lågprofilsrulle från 13 Fishing, packad med kvalitet i ett riktigt s...
849 kr 949 kr
13 Fishing Origin C BC
13 Fishing Origin C BC 6.6:1. Döm gärna denna lågprofilsrullen utifrån dess ut...
1049 kr 1149 kr
13 Fishing Origin TX BC
Origin TX från 13 Fishing, kanske den tuffaste saltvattensrullen i sin klass! Byggd på e...
995 kr 1149 kr
30
Chieftain 30 med påspolad lina
En mycket prisvärd havsfiskerulle i grafit med kullager, revspridare, knarrsignal och en rej&...
279 kr 399 kr

Ismeterullar finns från några hundra upp till egentligen hur mycket som hellst. Alla bra multirullar fungerar till ismete med eller utan linräknare.

Det finns de som använder trollingrullar som t.ex ambassadeur 7000i LC eller Shimano Tekota LC.

Men givetvis behöver man inte ha rullar för tusentalskronor för att ismete. Vi har massvis av prisvärda bra ismeterullar i alla prisklasser.

Något som är väldigt smidigt när man ismetar är en ismeterulle med linräknare vilket hjälper dig att placera din betesfisk på precis rätt djup direkt efter en landad eller missad fisk.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro