Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Ismetespön

Ismetespön är robusta spön framtagna för fisket från isen. De flesta använder ismetespön i jakten på gäddan och gös och med går även utmärkt att ismeta exempelvis abborre, lake och ädelfisk. Det ismetespön har gemensamt är att de är relativt korta, oftast mellan 120 och 140cm för att du ska kunna stå nära hålet men få en rolig aktion.
30
Maxximus Predator Ice Heavy 140cm
Grymt skönt ismetespö!
160 kr 229 kr
30
Warbird C20 Orange RH Set 3-Pack
Fladen Warbird C20 Orange RH Set är ett färgglatt fiskeset för stora och små s...
1154 kr 1649 kr
30
Warbird C20 Orange RH Set 5-Pack
Fladen Warbird C20 Orange RH Set är ett färgglatt fiskeset för stora och små s...
1889 kr 2699 kr
30
Warbird C20 Orange RH Set
Fladen Warbird C20 Orange RH Set är ett färgglatt fiskeset för stora och små s...
405 kr 579 kr
Wiggler Soft Ismetespö
Ett mycket populärt ismetespö för den som foredrar lite mjukare spön!
289 kr 387 kr
Ismetespön finns i en uppsjö olika modeller och designer med olika aktion. Vi har allt från mjuka spön till riktigt styva för att passa just dig och ditt ismete. Vi lagerför ismetespön från flera olika sportfiskeleverantörer som exempelvis BFT, Wiggler och Abu Garcia. De flesta ismetespön är bygga på klingor av glasfiber för att klara kylan och detta tuffa fiske. Vi i butiken ismetar så fort tillfälle ges och ger dig gärna tips om vilket spö du behöver till ditt fiske.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro