Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Pimpellinor

En bra lina är minst lika viktigt som ett bra pimpelspö vid pimpelfisket. Det stora problemet vi som sportfiskare har vid just vinterfisket är att det är kallt och allting fryser. Det är därför viktigt att välja en lina som inte fryser eller framförallt inte fryser så lätt! Det är därför inte så bra att köra med exempelvis flätlina som suger åt sig vatten som är så populärt vid till exempel spinnfisket. Det vi säljer absolut mest av till vinterfisket är utan tvekan nylonlina eller Nanofil. Kika in alla våra vinterfiskelinor här!
28
Expert fluo-ice 0.15mm 50m Gul fluorescerande
Sjysst gul lina till pimpelfisket!
18 kr 25 kr
31
Fibe Premium Ice Lina 50m
perfekt för isfisket!
27 kr 39 kr
31
Stroft Fluor 25m
En av marknadens bästa nylonlinor till exempelvis pimpelfiske
34 kr 49 kr
Stroft GTM Monofil 25m
En av marknadens bästa nylonlinor till exempelvis pimpelfiske
49 kr
Nylonlina är en fiskelina i plast med endast en ""tråd"". Inte som en flätlina där man spunnit ihop flera trådar i tyg vilket samlar på sig vatten och fryser. Nylonlinan är därför en lite svagare lina än flätlinan men den har många fördelar också som att den flexar och fryser betydligt mindre än flätlinan. Det finns mängder av olika nylonlinor på marknaden och hos oss på Sporting kan du hitta några av de absolut bästa! Vi säljer mycket nylonlinor från märken som Stroft, Abu Garcia, Berkley. Strike Pro och många fler! Utöver nylonlinan så kan man även köra med fluorocarbonlina. Fluorocarbon är väldigt likt nylon men något starkare, dock är nylonlinan något mer köldtålig. Det finns även en speciell lina från Berkley som heter Nanofil är väldigt populär till framförallt pimpelfisket. Detta är en lina som kombinerar styrkan i en flätlina med köldegenskaperna hos nylonlina. En riktigt stark lina som inte fryser helt enkelt och ett perfekt alternativ till vinterfisket. Kika in alla våra linor till vinterfisket här hos oss på Sporting.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro