61
Westin Platypus 16 cm Sinking i gruppen Fyndlådan hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Westin Platypus16 sink)
Westin Platypus 16 cm Sinking

Westin Platypus 16 cm Sinking

179 kr
Westin Platypus 16cm Sinking är ett superhett bete med grym vaggande gång som ständigt lurar upp stor gädda. Mer information
Artnr: Westin Platypus16 sink
Färg: 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Westin Platypus 16cm Sinking är ett superhett bete med grym vaggande gång som ständigt lurar upp stor gädda. Det här är ett bete med en fin vaggande gång och grymma färger som gäddorna inte kan motstå.


   När Allan Christansen a.k.a Jerksnedkeren skulle ta fram Westin Platypus 16cm Sinking så stod han inför en tuff utmaning. Det tog honom oräkneliga timmar och hela 32 prototyper innan Platypus var född. Målet med Westin Platypus 16cm Sinking var att få den bästa rullande gången av alla beten.


   Westin Platypus 16cm Sinking går att fiska extremt långsamt för köldstela gäddor men vid snabbt fiske rullar den fortfarande lika förföriskt. Det här är ett mångsidigt bete som gäddorna bara inte kan låta bli att bita tag i.


   Westin Platypus 16cm Sinking finns i flera olika färger som täcker alla tänkbara situationer, vattentyper och personliga val. Denna modell som är sinking sjunker långsamt ned mot botten vid vevstopp och triggar även den trögaste gäddan till hugg.


   Westin Platypus 16cm Sinking är 16 cm lång och väger 57 gram. Den är perfekt till trolling men går även bra att spinnfiska med. Platypus går bra att köra på paravan/pulka men går lika bra på en djuprigg. Det här är ett bete som lurat otroligt mycket stor gädda!


   • ABS plastic, lead-free

   • Japanese-style carbon steel hooks
   • Hook size: #1
   • Running depth: 1 - 4m
   • Ultrasonic rattle ball
   • Full wire-through-body construction

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  W6 Powercast 7'9"/233cm XXH 40-130g 2sec Haspel
  Oavsett om det är hård- eller mjukbeten, kan Powercast kasta dem med kraft och precision...
  3299 kr 3499 kr
  Westin W4 Lightstick
  Westin W4 LightStick är framtagen för att rikta sig mot små och medelstora fiskar.
  1799 kr 1999 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  Westin HollowTeez ST 9cm
  En otroligt trevlig jigg med ett ihåligt fack där du kan placera foam eller ett deadbait.
  79 kr 89 kr

  Andra köpte även

  75
  BFT Bandit Shad
  Ett stekhett gummibete från BFT nu till ett kanonpris!
  29 kr 115 kr
  38
  Westin RawBite 15 cm Gäddfemman Custom
  Westin RawBite 15cm. En tjockis med en härligt slängig gång som gör predatorer...
  99 kr 159 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro