Whiting Introductory Hackle Pack 2 i gruppen Nackar & Sadlar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Whiting-Introductory-pk2)
Whiting Introductory Hackle Pack 2

Whiting Introductory Hackle Pack 2

1199 kr
1599 kr

Whiting Introductory Hackle Pack är speciellt framtaget för dig som inte vill lägga en förmögenhet på nackar för att få de vanligaste färgerna.

Mer information
Artnr: Whiting-Introductory-pk2
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Whiting Introductory Hackle Pack är speciellt framtaget för dig som inte vill lägga en förmögenhet på nackar för att få de vanligaste färgerna.

   Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer erfaren flugbindare. Det är dyrt med hackel och här har ni lösningen för att få otroligt hög kvalité men till ett överkomligt pris.

   Färgerna på förpackningarn kan skilja men alla vi har på lager innefattar både brun och Grizzly vilket är de två mest använda färgerna.

   Den primära storleken på flugor man kan binda med Whiting Introductory Hackle Pack är i spannet mellan 12-16 men det finns även fjädrar som passar både större och mindre flugor. Det gör Whiting Introductory Hackle Pack till den perfekta produkten om du vill testa binda lite streamers, havsöringsflugor osv och inte bara torrflugor.

   Fjädrarna är precis som övriga produkter från Whiting av otroligt hg kvalité. Med längder upp mot 17cm kan man nästan tro att det är en Saddle. De jämna fibrerna i kombination med de relativt mjuka stammarna gör det här till hackel av absoluta toppkvalitet!

   I denna variant finns :
   1/2 Svart
   1/2 Badger
   1/2 Brun
   1/2 Grizzly

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Se fler varor

  Whiting Dry Cape Pro Grade
  Whiting Pro Grade har spänstiga fibrer och mjuka hackelstammar
  999 kr 799 kr
  Whiting Dry Cape Bronze
  Whiting Bronze är nackar i naturliga färger och har därmed ett lyster utöver d...
  1099 kr 1199 kr
  Whiting Guinea Fowl Cape
  Hackel från pärlhöna är ett måste i varje bunden laxfluga.
  249 kr 299 kr

  Andra köpte även

  OG Paint Lures Twister - 7,5 g
  OGP Twister Regnbågens Sista Måltid.
  99 kr 109 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  Westin BullTeez 24cm, 107g Gäddfemman Custom
  Nio!! riktigt grymma färger på Westin BullTeez 24 cm! Färgerna är framtagna av...
  89 kr
  SvartZonker Smashed Silver C99 by Zlatan Ibrahimovic
  Smashed Silver by Zlatan, äntligen är den heta färgen här!
  fr. 109 kr fr. 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro