23
Berkley Pulse Spintail XL 18g i gruppen Fiskedrag / Vibrationsbeten hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Berkley Spinntail XL)
Berkley Pulse Spintail XL 18g

Berkley Pulse Spintail XL 18g

Den populära Pulse Spintail har fått en storebror! Superenkel att fiska och dess hårda kropp i ABS, tillsammans med de dubbla spinnarbladen, skapar turbulens i vattnet. Något som visat sig ruggigt effektivt i jakten på alla sorters rovfiskar. Finns i flertal färger som passar både grumliga och klara vatten. Långkastande och lättfiskad. Pulse Spintail är en liten spinnare med en extra twist! Den stora skeden skickar ut lockande signaler till fiskarna medan den lilla gör att hela betet vibrerar och vickar vilket gör det till ett ruggigt effektivt abborrbete. Trekroken är Berkleys egna supervassa Fusion19.

Mer information
Artnr: Berkley Spinntail XL
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Den populära Pulse Spintail har fått en storebror! Superenkel att fiska och dess hårda kropp i ABS, tillsammans med de dubbla spinnarbladen, skapar turbulens i vattnet. Något som visat sig ruggigt effektivt i jakten på alla sorters rovfiskar. Finns i flertal färger som passar både grumliga och klara vatten. Långkastande och lättfiskad. Pulse Spintail är en liten spinnare med en extra twist! Den stora skeden skickar ut lockande signaler till fiskarna medan den lilla gör att hela betet vibrerar och vickar vilket gör det till ett ruggigt effektivt abborrbete. Trekroken är Berkleys egna supervassa Fusion19.

   • Dubbla spinnarblad

   • Kullagrat lekande

   • Fusion19-trekrok

   • Långkastande

   The popular Pulse Spintail has got a big brother! Super easy to fish and its hard body in ABS, together with the double spinner blades, creates turbulence in the water. Something that has proven to be extremely effective in the hunt for all kinds of predatory fish. Available in several colors that suit both cloudy and clear water. Long casting and easy to fish. The Pulse Spintail is a small spinner with an extra twist! The large spoon sends out enticing signals to the fish, while the small one makes the whole bait vibrate and wiggle, making it a shaggy, effective perch bait. The three hook is Berkley's own super sharp Fusion19.

   • Double spinner blades

   • Ball-shaped playing

   • Fusion19 treble hook

   • Long throw


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Berkley DEX Bullet 8 cm
  Perfekt bete för Abborre och Asp, men även ett utmärkt bete för Gös, ...
  119 kr 149 kr
  40
  Berkley Rattlin Powerblade 5,5cm Abborrfemman Paket
  Betespaket med Abborrfemman 2022 års färg på fantastiska Rattlin Powerblade 5,5cm
  299 kr 499 kr
  Berkley Jester 8 cm
  Creaturebait designats av proffsfiskaren Mike Iaconelli.
  59 kr
  Berkley Zilla Spinnerbait 50g
  Zilla Spinnerbait från Berkley är designad specifikt för gäddfiske i vegetatio...
  189 kr 229 kr

  Andra köpte även

  14
  Berkley Pulse Spintail 21g
  Berkley Pulse Spintail 21g Pulse Spintail från Berkley är försedd med dubbla spinna...
  85 kr 99 kr
  51
  Berkley Rattlin Powerblade 5,5cm 17g A5 Custom
  Abborrfemman 2022 års färg på fantastiska Rattlin Powerblade 5,5cm
  49 kr 99 kr
  34
  Berkley DEX Trencher 4cm
  Trencher är ett litet djupdykande crankbait som snabbt simmar ner flera meter och den stora s...
  119 kr 179 kr
  ABU Favorit Vass
  Ett vasskyddat skeddrag som snirklar sig in på vegationsrika och grunda vatten.
  55 kr 59 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB