23
Berkley Pulse Spintail XL 18g i gruppen Fiskedrag / Vibrationsbeten hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Berkley Spinntail XL)
Berkley Pulse Spintail XL 18g

Berkley Pulse Spintail XL 18g

Den populära Pulse Spintail har fått en storebror! Superenkel att fiska och dess hårda kropp i ABS, tillsammans med de dubbla spinnarbladen, skapar turbulens i vattnet. Något som visat sig ruggigt effektivt i jakten på alla sorters rovfiskar. Finns i flertal färger som passar både grumliga och klara vatten. Långkastande och lättfiskad. Pulse Spintail är en liten spinnare med en extra twist! Den stora skeden skickar ut lockande signaler till fiskarna medan den lilla gör att hela betet vibrerar och vickar vilket gör det till ett ruggigt effektivt abborrbete. Trekroken är Berkleys egna supervassa Fusion19.

Mer information
Artnr: Berkley Spinntail XL
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Den populära Pulse Spintail har fått en storebror! Superenkel att fiska och dess hårda kropp i ABS, tillsammans med de dubbla spinnarbladen, skapar turbulens i vattnet. Något som visat sig ruggigt effektivt i jakten på alla sorters rovfiskar. Finns i flertal färger som passar både grumliga och klara vatten. Långkastande och lättfiskad. Pulse Spintail är en liten spinnare med en extra twist! Den stora skeden skickar ut lockande signaler till fiskarna medan den lilla gör att hela betet vibrerar och vickar vilket gör det till ett ruggigt effektivt abborrbete. Trekroken är Berkleys egna supervassa Fusion19.

   • Dubbla spinnarblad

   • Kullagrat lekande

   • Fusion19-trekrok

   • Långkastande

   The popular Pulse Spintail has got a big brother! Super easy to fish and its hard body in ABS, together with the double spinner blades, creates turbulence in the water. Something that has proven to be extremely effective in the hunt for all kinds of predatory fish. Available in several colors that suit both cloudy and clear water. Long casting and easy to fish. The Pulse Spintail is a small spinner with an extra twist! The large spoon sends out enticing signals to the fish, while the small one makes the whole bait vibrate and wiggle, making it a shaggy, effective perch bait. The three hook is Berkley's own super sharp Fusion19.

   • Double spinner blades

   • Ball-shaped playing

   • Fusion19 treble hook

   • Long throw


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  44
  Berkley Fireline 150m Fl. Green
  FireLine Fused är den nya och förbättrade Fireline linan som erstätter Firelin...
  189 kr 339 kr
  Berkley DEX Ripper 7cm
  DEX Ripper simmar nästan horisontellt, till skillnad från övriga lipless crankbaits...
  119 kr 149 kr
  40
  Berkley Rattlin Powerblade 5,5cm Abborrfemman Paket
  Betespaket med Abborrfemman 2022 års färg på fantastiska Rattlin Powerblade 5,5cm
  299 kr 499 kr
  44
  Berkley Fireline 150m Smoke
  FireLine® från Berkley har förbättrats ytterligare! Nu ännu mjukare, star...
  189 kr 339 kr

  Andra köpte även

  Abu Garcia Droppen Maxi 9 gr
  Droppen Maxi har en blyfri kropp som inte snurrar och därför förhindrar linvridning...
  55 kr 69 kr
  Attitude Baits Super Rolling Swivels
  Super Rolling lekande har tre gånger högre styrka och rotationskapacitet än lekande...
  39 kr 49 kr
  OGP Gotlandspilen 25 gr
  Gotlandspilen från OGP har en unik och avlång design som ger dig riktigt långa kast...
  89 kr 99 kr
  Monster Lures Baby Squirko
  Baby Squirkon har en lite lugnare gång där den fina side-to-side gången kombineras ...
  179 kr 209 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  070-360 78 59