Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Färdiga tackel

Alla vill eller kan kanske inte rigga sina egna riggar så därför har vi samlat lite olika färdiga tackel på den här sidan. Det kan vara mycket smidigt att ha lite färdiga tackel i sin väska eller låda så att man bara lätt kan ta fram och komma igång. Dessutom kan det vara lätt att lära sig att knyta egna efter att man har sett hur ett färdigtackel ser ut och lärt sig att fiska med det.

Bass Matrix Texas & Carolina Rig Startkit
Texas & Carolina Rig är en metod som folk använder allt mer och vi förstår...
645 kr 773 kr
Köp!
Info
Bass Matrix Texas Rig Lead
Bass Matrix Texas Rig Lead är en färdigknuten texas rig till abborre med ett bullet weig...
39 kr 59 kr
Bass Matrix Texas Rig Tungsten
Bass Matrix Texas Rig Tungsten är en färdigknuten Texas Rig med tungstenssänke
59 kr 69 kr
50
Bite of Bleak Ned Rig Finesse Kit
Ett färdigt paket för dig som vill komma igång med Ned-fisket! I paketet hittar du ...
199 kr 399 kr
Köp!
Info

Dropshotriggar har vi färdigknutna med kroken knuten på en bit fluorocarbon så att kroken står utåt direkt i förpackningen. Att få en dropshotkrok att stå rakt ut kan vara problematiskt och jobbigt beroende på vilken krok man kör med. Krokarna i dessa paket är sylvassa och det följer även med fluorocarbon i bra kvalit. Det enda du behöver till dessa riggar är ett dropshotsänke som du enkelt klämmer fast direkt på fluorocarbonen.

Vi har även Carolina- och Texasriggar färdiga så att du snabbt kommer igång med dessa fiskemetoder. I paketen får ni med allt ifrån krok till tafsmaterial och tyngder, allt för att du enkelt ska komma igång med fisket. De här riggarna är lätta att lära sig knyta men med våra färdigtackel vet du att du får bra grejor och att du bara enkelt knyter på linan och börjar fiska.

Färdigtacklen du hittar hos oss är av högsta kvalit och gjorda för att du ska kunna fokusera mer på fisket än att hålla på att krångla med prylar och knytanden.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB