Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

UL & MicroSpön

Ett UL-Spö är en förkortning av ""Ultra Lätt""-spö, vilket innebär att det här är en spötyp för det lättare fisket. UL-Spön är korta haspelspön som har en låg kastvikt för att kunna kasta de riktigt lätta betena och få en fantastisk känsla. Vi är övertygade om att du kan hitta ett UL-Spö som passar just dig här!
Prästen Reaper 2 - 7,5" / 225cm 2-9g
Prästen Reaper 2 är ett ultralätt haspelspö som är idealiskt till regnb&#...
1799 kr 2299 kr
Ett UL-spö har ofta en kastvikt på någonstans mellan 2-15g för att kunna kasta de riktigt lätta betena. Längden på ett UL-Spö varierar men många brukar ligga runt en 6 fot. Det som alla UL-Spön har gemensamt är att det är haspelspön som du fiskar tillsammans med en haspelrulle. Ett haspelspö har sina ringar på undersidan av spöt och har lite större spöringar för att få bättre fördelning av linan och kunna kasta längre.

Vi har UL-Spön i alla möjliga dimensioner och prisklasser. Här finner du UL-Spön från företag som exempelvis BFT, Abu Garcia, Westin, Shimano, Daiwa och många fler. Vi vill hålla ett brett sortiment för att du ska kunna hitta ett UL-Spö som passar just dig och ditt fiske. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB