Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flöten

Flöte är en viktig del inom metet eftersom det är med flötet hjälp man ser när fisken nappar. Därför är det otroligt viktigt att använda rätt flöte vid rätt situation och metod för att optimera sitt fiske.
Fox Fluted Slider
Detta är en mycket bra modell för dig som vill fiska med ett litet flöte som bä...
fr. 49 kr fr. 69 kr
Fox Inline Troller Clear
Konstruerat så att det inte glider ner mot betesfisken ens vid hög trollingfart.
59 kr 69 kr
Fox Paternoster Sunk Floats
Använd detta sub-float till bottenmete när du vill ha upp betesfisken eller linan fr...
59 kr 69 kr
Fox Stubby Slider
Detta är en mycket bra modell för dig som vill fiska med ett litet flöte som bä...
59 kr 69 kr
Vi har ett gigantisk sortiment på flöten i butiken. Du hittar allt ifrån små tävlingsflöten med bärighet på 0,5 - 4gr som fungerar utmärkt till dig som vill se minsta lilla napp. Dessa flöten använder man ofta vid fiske efter mört, braxen, sarv, löja osv.

Specimenflöten är en annan typ som delas in i Waggler, Penn- och Avonflöten. Dem använder man ofta glidande på linan vid fiske med kastspö eller matchspö.

Självklart har vi butiken full med större flöten för våra predatorer som gädda, abborre och gös och vattenkular och cigarrformade Buldoflöten till regnbåge, öring och röding.

Kort och gott, behöver du nya flöten så finner du dem hos oss på Sporting!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59