Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Klistermärken & Stickers

Klistermärken, mätdekaler och stickers är något som vi dagligen får förfrågningar om både i butiken och via postorder. Vi har därför lagt upp en del klistermärken, mätdekaler och stickers på hemsidan.
Skillnaden på en bra sticker och en dålig sticker är självklart häftförmågan. Vi sportfiskare använder ofta stickers på beteslådor, båtar, datorer osv och det som alla dem har gemensamt är att det är utsatta områden. Både för rent slitage och även UV-ljus och väder.

Därför är vi väldigt noga med materialvalet i våra stickers och mätdekaler. Vi vill inte ha ett dassigt klistermärke i båten och det vill garanterat inte ni heller.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro