Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Teleskop och Resespön

Ett teleskopspö är det smidigaste spöt du kan ha med dig ut på sjön. Tanken med ett teleskopspö är att man enkelt ska kunna vika ihop hela spöt och kunna frakta den i en bråkdel av dess fulla längd. Vi har teleskopspön från en mängd olika märken och är övertygade om att vi har ett som passar just dig!
Ett teleskopspö blir väldigt litet när du viker ihop det. Ofta får man ner ett teleskopspö i sin ryggsäck eller du kanske vill ha ett spö liggandes i ett av båtens stuvfack, då passar teleskopspöt bra. Teleskopspön är även väldigt populära bland de yngre sportfiskarna som vill lära sig då spöt är så enkelt att frakta runt mellan fiskeplatser och är inte lika ömtåligt som många 2-delade spön.

Vi på Sporting har teleskopspön från flera olika varumärken då vi vill hålla utbudet bra för er. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om teleskopspön.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB