Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtera på pris

Inkapslade rullar

Inkapslade rullar är det som nästan alla började använda som barn. Själva tekniken för att kasta med en inkapslad rulle är väldigt enkel, håll in knappen bak på rullen, svinga spöt och släpp knappen. Det finns även varianter av inkapslade rullar som fungerar mer som en stängd haspelrulle där man fångar linan med fingret och trycker fram på rullen istället.
Abu Garcia Abumatic 170N Syncro
Abu Garcia Abumatic har startat många fiskekarriärer och denna nya version är ä...
829 kr 1179 kr
Inkapslade rullar finns i alla prisklasser. Vi har valt att endast ha rullar vi vet håller eftersom det är extra viktigt för personer som börjar fiska att grejerna fungerar. Det är en väldigt lättanvänd och omtyckt typ av rulle innan man går vidare till haspel eller multiplikatorrulle.

Vi har inkapslade rullar från några olika märken, den klassiskaste inkapslade rullen är utan tvekan Abumatic från Abu Garcia. Det här är en rulle som även de äldre generationerna växt upp med. Det finns givetvis även inkapslade rullar från andra märken såsom Daiwa. Här finner du din första fiskerulle!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB