Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Trollingspön

Trollingfisket är något som ligger många varmt om hjärtat, det är även ett fiske som många av oss har börjat med som unga när man rodde drag bakom båten. När man vill utveckla sitt fiske från att ro drag till riktig trolling då ska man kika hit, här finner du spön framtagna för att trolla fram beten i alla dess former. Vi har såväl korta trollingspön som lite längre och spön som är framtagna för både lättare och tyngre beten.
Vi på Sporting håller alltid ett brett sortiment av trollingspön. Vi har både traditionella trollingspön men även lite inline-spön utan spöringar. Det finns trollingspön både av kolfiber men även vissa av glasfiber för önskad aktion. Det som alla trollingspön har gemensamt är att de fiskar med en multirulle på, en så kallad trollingrulle.

Trolla kan man göra efter en mängd olika arter, vi säljer otroligt mycket spön till gäddtrolling vilket kräver ganska kraftiga spön som kalrar tyngre beten och tyngre fisk. Ett lite lättare trollingfisket efter gös som vi också säljer otroligt mycket till. Till göstrolling så föredrar många lite lättare spön än de man kör till gädda. Till laxtrollingen så säljer vi också otroligt mycket trollingspön.

Trollingspön har vi från en mängd olika varumärken såsom Daiwa, Shimano, Abu Garcia, BFT, Westin och Ugly Stik. Vi är övertygade om att du kan hitta ett trollingspö för just ditt trollingfiske här hos oss. Har du några frågor gällande trollingspön, tveka inte att kontakta oss.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB