Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Klädset (Jacka&Byxa)

Alla behöver vi bra kläder, särskilt om man spenderar mycket tid ute på sjön eller i naturen. Det spelar egentligen ingen roll vad man sysslar med, med bra kläder så blir allt mycket roligare, det gäller även givetvis fisket. Det finns inget värre än att stå blöt och frusen ute på sjön. Här finner du ett fiskeställ som passar dig och din budget! Vi har allt från riktigt fina Gore-Tex-ställ till mer prisvärda alternativ.
Leech Tactical Suit V3
Vattentät och hållbar Fiskeställ från Leech med tre lager offshore för tu...
4990 kr 5990 kr
6
Westin W4 Gunmetal Jacka & Bibbs
Snygg och funktionell fiskeställ från Westin Fishing. Tackla det hårda vädret ...
3399 kr 3599 kr
7
Westin W4 Winter Suit Extreme
Håll värmen och fiska hela dagen även i låga temperaturer och kalla vindar med...
2699 kr 2899 kr
11
Westin W6 Rain Suit
Westin W6 Rain Suit är 100% vattentät och helt tätad vid sömmarna.
3299 kr 3699 kr
Ett bra fiskeställ är viktigt för ett trevligt fiske. Vi har ett som passar just dig. Vi köper hem och säljer en massa fiskeställ
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB